Close

Dit is allemaal mogelijk. Paliwigo - Peter Klerkx is op deze bestemmingen geweest. Hierdoor weten wij jou mee te nemen naar unieke belevingen met golf Ga mee. Ervaar het land van bestemming, de persoonlijke reis begeleiding en persoonlijk coaching op de golf. Gaat u mee? Met een persoonlijke groep van maximaal 7 personen. Bijzondere bestemmingen en ervaringen met veel meer dan golf Het zijn belevingen en begeleiding op unieke golfbanen, fantastische life experiences.

Kingsbarns Scotland  photo by Peter Klerkx!©

Golf Travel Experiences

Herken jij dit? Wil jij meer belevingen naast golf? Weet jij waar je naar toe gaat? 

Hoe ga jij dat doen? Weet jij wat daar te doen en te beleven is? 

Hoe zou jij het vinden als wij jouw ontzorgen met de gedetailleerde keuzes en selecties? Wij jouw meenemen naar bijzondere golfbanen, speciale en unieke plekken, de gastromomie van het land beleven, mooie wijnen/ Sake proeven en drinken, historische plekken bezoeken en relaxte wellness ervaren?

 Een selectie golf reis bestemmingen. The World is our play ground.

Na deze belevingen wil jij heel graag mee naar de andere bestemmingen. Unieke golf met belevingen. De onderscheidende ervaringen geven jou het verlangen naar de andere belevingen. Jij ervaart de golf, het land, de bijzondere gastronomische smaken, fantastische met persoonlijke ervaringen. Dit lifetime moments.

Voor u zijn uit de 33.000 wereldse golfbanen de mooiste Wereldse golf bestemmingen geselecteerd. Al onze bestemmingen zijn al persoonlijke belevingen van Paliwigo - Peter Klerkx.

Uw investering? Vanaf 895 ,- kan u al mee! Wij hebben voor u de optimaalste golf reis belevingswereld samengesteld, golf en méér!  U zult versteld staan wat er te beleven is. 

Diversen mensen gingen u al voor! Voordat wij reizen is er een kennismaking moment met elkaar. Voor persoonlijk contact, details en vragen. Gaat u mee?

De Golf travel experiences zijn ongenaakbaar! 

Dit zijn de bestemmingen:

Schotland: St. Andrews: 20 - 25 Augustus 2018

Noord Italië: 3 September - 8 September 2018

Portugal: 8 - 13 Oktober 2018

Japan: Osaka - Kyoto - Mie Prefecture: 19 - 29 November 2018

Nieuw Zeeland - Tasmanië: 14 - 31 Januari 2019

Zorg dat U erbij bent! Nog diverse plaatsen vrij per bestemming.

Beleef en ervaar meer dan u over golf en de aanvullende belevingen wist!

Copyright 2018 © Paliwigo

Al vanaf € 895,- Golf travel experiences

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

Vragen?

Vraag: Waarom deze bestemmingen?

Antwoord: Peter Klerkx, eigenaar Paliwigo is hier geweest en heeft deze beleefd en ervaren. Hierdoor is per bestemming een unieke selectie en ondersteuning te geven aan de groep.

Vraag: Is er een handicap limiet? Hoe goed heb ik te golfen?

Antwoord: Voor beginnende golfers zijn de reizen niet echt geschikt. Om twee redenen, er wordt gespeeld op golfbanen die niet makkelijk zijn. Binnen de groep is het streven om gelijkgestemde personen mee te nemen waardoor de ondersteuning en flow passende is voor een ieder. Wij kunnen u ook nog een extra begeleiding vooraf geven om uw plezier en golf niveau verder te optimaliseren.

Vraag:  Kan ik als single persoon mee?

Antwoord: Ja meer dan, wij hebben de mogelijkheid om single personen te faciliteren en mee te nemen in onze kleinere groepen waardoor wij elkaar enorm versterken. Er is wel een toeslag voor een single room, stel dat je niet een double room wilt delen.

Vraag: Heb ik invloed op en in het programma van de golf travel experiences?

Antwoord: Ja, als wij dit tijdig weten kunnen we in ons programma wensen inpassen en invulling te geven.

Inschrijving vol = vol!