Loading...
Information about Paliwigo & Peter Klerkx 2017-08-29T12:38:44+00:00

Over Paliwigo

Paliwigo, uw “place to be” voor Unforgettable Golf experiences. Wij zijn DÈ specialist als het gaat om golf.

De kennis en kunde met 25 jaar passie wordt ingezet om u te helpen, supporten en faciliteren.

Ook zijn wij er om verbintenissen te versterken tussen u en uw zakelijke relaties wat resulteert in quality time, more relaxed golf en unieke momenten.

Paliwigo biedt voor ieder een passende golf oplossing!

Wij zijn er voor u om uw golfbeleving en ervaring om te zetten in “Unforgettable Golf Experiences”.

Wie is Peter Klerkx?

Peter is 24/7 Golf! Sunrise – Sunset, van zandkorrel tot de knop van een boom. Golfclubs en golf balls. Hij heeft de wil om mensen te helpen, supporten en te faciliteren om golf te ervaren en te beleven.

Unforgettatble Golf Experiences heeft Peter beleefd op vrijwel alle continenten. Hij geeft en deelt zijn levens momenten, ervaringen, inspiraties over aan een ieder die golf wilt beleven, spelen en leveren.

Aanbevelingen van opdrachtgevers en cliënten over Paliwigo

Een dag met Peter Klerkx golfen! Een feest!

Naast het feit dat Peter een uitstekend gastheer is, veel van Golf en Golfbanen weet, is hij ook in staat je op ontspannen wijze kennis te laten maken met de Golf sport en alle facetten die daarbij horen. Het buiten-zijn, het bezig-zijn, de concentratie en het contact met andere mensen in een ontspannen omgeving heb ik als zeer bijzonder ervaren. Een nieuwe kijk en zeker aan te bevelen voor een ieder!

-Roelf Hut

Het was een prachtige golfbeleving!

En door de baan leer je aanmerkelijk meer dan in een kunstmatige vorm op de driving range. Naast de heerlijke ronde heb ik erg genoten van je professionele suggesties. Met name het filmpje in combinatie met je tips laat duidelijk zien waar de golfschoen wringt. De eerste doelstelling is wat mij betreft al gehaald, namelijk dat ik weer vertrouwen heb in het stabiel realiseren van mijn huidige hcp. van 19 en misschien nog wel wat meer kan dalen. Nogmaals dank en wat mij betreft voor een herhaling vatbaar!

-Arjan van Nistelrooij

Peter is a great allrounder in the golf industry!

He has a very wide knowledge of the game and golf courses in particular. Peter helped us out during a big corporate golf event shooting some great photos. Above all Peter has an inspiring, positive and energetic personality that can help you in a wide range of area’s.

– Hidde Verschuur
Relationship Manager & Business Developer


Paliwigo: SERVICES & PRODUCTS:chocolade golfballs – wijnen, klik voor meer informatie op uw keuze.