Maak van golf JOUW GOLFBELEVING.
Haal meer uit je persoonlijke golf, verbeter jezelf en leg je persoonlijke lat steeds een stapje hoger.
Door jezelf bepaalde doelen te stellen zul je merken dat je zowel in je golfspel als op zakelijke vlakken geen genoegen meer neemt met minder en daardoor een positieve prestatiedrang gaat ontwikkelen. Ga voor succes en groei.
Wil je meer weten over de juiste balans en skills die hiervoor nodig zijn?

Neem vrijblijvend contact op met mij via een pb of via een mail naar: info@paliwigo.com via de website kan u vraag en of zelfs 30 minuten vrijblijvend reserveren, zie voor meer: Peter Klerkx founder of Paliwigo..

#Golfbeleving #Golfbusinesslifestyle #Golf #Business #Lifestyle #Golfexperiences #Golfers #Golftravel #Golfdestination #Golfiscool #Golfen #Japan #Italy #pleasure #Technique #Scotland