Wednesday breaks Golf & Wine 8 Januari 2020

Wednesday breaks Golf & Wine – no1 8 Januari 2020

Jij leest het goed. Wednesday breaks Golf & Wine

Oh my god Peter, wat ga je nu weer met ons delen en waarom? Nou dat is precies datgene wat mij vorige week toekwam. Ik heb zoveel te delen en te geven.

Mijn klanten, lezers en volgers stellen het op prijs om vanuit een andere niet standaard invalshoek te worden geïnspireerd. Of zie ik en neem ik dat verkeerd aan? Deel het dan alstublieft terug naar mij met wat het wel mag en of kan zijn.

Waar het mij omgaat is dat je midden in jouw week van mij een heerlijke inspiratie volle post krijgt om te lezen met iets wat je vrolijk en gelukkig maakt. Dat je doet nadenken over datgene dat je wilt gaan doen de komende tijd en zelfs een doel voor 2020 wellicht? Afgelopen maandag schreef ik mijn eerste Monday Moods.

Heb je sinds oud en nieuw al van de week nagedacht over hoe en met welke details jij het golfjaar 2020 wilt gaan invullen? Heb je al een aantal elementen en of details die je graag wilt doen? Is dat voor jezelf qua handicap, golfbanen in Nederland – Europa en of zelfs in de wereld te willen spelen? Jij weet net als ik als je er niks mee doet en het op zijn beloop laat dan gebeurd er uiteindelijk helemaal niks noppes nada.

Dus dacht ik vanochtend naar aanleiding van een aantal twitter berichten over en met Scotland. Ik heb het een en ander te communiceren over mijn jaarprogramma en wereldtour 2020 met daarin opgenomen het fantastische Scotland Undiscoverd The Highlands April 2020. Hierover binnenkort veel meer en een speciaal moment van aandacht.

De woensdag breaks zijn een moment ter inspiratie en flow en zetten je aan tot nadenken. Heb jij er überhaupt weleens over nagedacht welke golfbanen jij wilt en nog zou kunnen spelen in jouw leven? Wie gaat ermee. Wie regelt dat vervolgens allemaal en hoe plan jij het. Even een drietal simpele vragen met een mega impact. Ik hoor je nu al denken…..oh jee…. Wat een break gedachten en heerlijk om te doen. Ja het geeft jezelf een lekkere smile op je gezicht, lezende en een lekker koffie en of thee drinkende.

Wat nu Peter? Ik heb eigenlijk wel dat stille verlangen om er op uit te gaan dit jaar. Of nog sterker dat wat je schreef over die wereldtour 2020 wat is dat? Klik op de link dan kan je het lezen en aanmelden.

Het gaat mij er vandaag om dat ik je met deze woensdag breaks aan het denken heb gezet in de eerste echte week van januari om voor en in 2020 het mooiste en beste golfend jaar te hebben met de speciale en bijzondere momenten in en uit jouw leven. Waarom? Het is weer voorbij voordat jij en ik het weten.

“You can not buy time, so make your time as valuable as you can” By Peter Klerkx©

Op 1 – 1 – 2010 was ik in Sydney….. Don’t you worry child …. Swedish House Mafia…het galmt uit de boxen van de muziek installatie op de New Years party en zie daar al weer 10 jaar verder, waar ik sta en wat ik heb allemaal heb gedaan. Waar sta jij en ik over 10 jaar? Een jaar. Een kwartaal. Een maan. Een week. Een dag. Een uur. Een seconde.

Ik wens jou een hele mooie woensdag en week toe.

Ik spreek jou gauw en binnenkort samen een ronde golf op….? Met golfende en proostende groeten, Peter KlerkxPaliwigo

#wednesdaybreaksgolfandwine #mondaymoodsgolfandwine #fridayvibesgolfandwine #whereworldscometogether #paliwigo