Friday Vibes – Golf & Wine – no1 10 januari 2020

Een eerste volle werk week in januari 2020 zit er al weer bijna op voor de meeste mensen. Wat een week al weer die in dit nieuwe jaar waarin we allerlei goede voornemens hebben en of al hadden.

Onze wereld is weer alle kanten opgevlogen. Voor anderen is het een letterlijk en figuurlijk een aller laatste vlucht gebleken. Landen en aan alle kanten mensen en situaties die we elkaar ontnemen of geven of die door natuur geweld wordt veroorzaakt.

The bush fires in Australië zijn nog steeds niet onder controle en met alle gevolgen van dien. Beelden die mega hartverscheurend zijn en waar we eigenlijk geen antwoord en oplossing voor hebben dan te redden wat er te redden valt. En als je dan ziet waar en door wat de gevolgen zijn dan weet ik dat bepaalde delen echt enorm zijn geraakt daar ik tien jaar terug een gedeelte daar van Australië heb beleefd. Van rondom Melbourne tot Sydney, richting Brisbane en Byron Bay, naar Fraser Island, WhitSunday Islands en door naar Cairns.

Alle spanningen die er zijn in en rondom het Midden Oosten met alle gevolgen en effecten van dien. In eigen land de nodige steekpartijen en ongelukken met …..

Goed en nu gooien we de Friday vibes om we go tot he positive ones. Onze wereld is heel groot en er zijn ook heel veel mooie dingen gebeurd. Nieuwe mensen ontmoeten elkaar. Plannen en vibes om oplossingen te creëren en te bedenken gaan het licht zien. Hoe gaaf is het nu om voor 2020 en de the next 10 years, een voorspelling te maken en aan te geven wat jouw doelen zijn.

Wow…..kijk daar krijg ik nu de Friday Vibes van. Je kan blijven hangen in alle ellende en negatieve situaties. Nou nee dus. Ik wil het niet en ga het ook niet doen daar het leven, onze wereld, jouw momenten, een moment zijn en er komt altijd iets na. Soms minder leuk en vaak fantastische nieuwe ontwikkelingen en of mogelijkheden.

Wat dacht je ervan om nieuwe ingrediënten en mogelijkheden te gaan proeven met heerlijke gerechten. Ga de komende week naar The Wine professional (13-15 ) –  Bellavita (13-15) en de Horecava 2020 (13-16). Ga ontdekken wat er daar voor lekkere dingen te zien en te proeven zijn.

Maak jezelf en anderen mensen ermee bij. Voor privé en of zakelijke doeleinden. Ik ben er daar ik er inspiraties op doe. Nieuwe dingen zie, ervaar, beleef en vooral proef. Een Japanse klant staat op de Horecava, met stand en een inspirerende flyer “Pairing Sake with Food”. Ik heb voor hun originele foto’s gecreëerd met aanvullend heerlijke gastronomische gerechten. Dit is een fantastisch team eindresultaat geworden, samen bereik je meer en zo trots op hun en het resultaat, Friday Vibes 🙂 .

Wijnen, Sake, Gastronomie, Mensen en moment. Ontmoeten, proeven en communiceren. Non verbaal en Verbaal.

#Weeseenslief #doeeenbeetjenormaal #genietmetelkaar #maakeensechtcontact #zegwatvakerdankjewel #genietvanhetmoment #whereworldscometogether #paliwigo

Wat is voor jou vandaag een Friday Vibes?  Een moment van de dag of met anderen? De “Friday Vibes met Golf & Wine”? Wat ga je vandaag doen en beleven? Op naar het weekend en een mooie dag ter afsluiting van een goede week en op naar Amsterdam next week. Zie ik jou daar? Spreek me aan, laat het mij weten, ik maak graag tijd vrij voor een moment van persoonlijk contact.

Mocht je het hebben gemist afgelopen week, Monday Moods Golf & Wine no 1 6 januari 2020 en Wednesday breaks Golf & Wine no 1 8 januari 2020 lees gerust onder en met het genot van dry januari 2020 moment, met of zonder alcohol. It’s your choice met Vibes.

Ik ben benieuwd, lieve mensen, voor nu laat ik jullie. Peter KlerkxPaliwigo