Monday Moods, Golf & Wine nr 2, 13 januari 2020, Peter Klerkx – Paliwigo

Een nieuwe inspiratie voor de start en op de maandagochtend……

In mijn 2e nieuwe “Monday Moods” neem ik jou graag weer mee, om met de elementen, informatie of momenten van de dingen die zich hebben voor gevallen van en met de afgelopen dagen en week, naar jou te communiceren. Het delen en aanvullend zijn met input om vanuit de Golf & Wine deze nieuwe week mooi en lekker te beginnen.

Inspiraties hebben we allemaal en beleven en we maken echt wel veel mee. Is het iets vanuit onze wereld of iets dat ik graag met jou wil delen? Jij als lezer, zal dat ook zeker weer de afgelopen dagen en week mooie waardevolle momenten hebben gekend.

De tweede week in het nieuwe jaar en is het “dry January” stil lto continue? Géén en of minder alcohol in de eerste maand? Waarom zou je dat doen? Is het wel echt nodig? Wat beweegt jou die moods en “dry January” te ervaren?

Nogal wat vragen en verontwaardiging komen van de week op met alle perikelen in het Midden Oosten. Gaan we grenzen over met raketten en schieten we mensen neer en uit de lucht. Sableer en of knal dan met de kurken van en op sparkling wines, toch?

“Goedemorgen Peter, dat is niet een ondersteuning van “dry January” Klopt, als je vandaag en dagen naar Amsterdam gaat (13-16) dan is er de Wine & Food professional, Bellavita en Horecava 2020. Voor en met alle drie heb ik een verbintenis. Wil je weten wat? Oké vooruit, ik beoordeel als vip judge elementen op Bellavita. Netwerk en creëer inspirerend beeldmateriaal op de Wine & food professional. Op de Horecava staat een klant JFCHolland waar ik een mooie en zakelijke opdracht voor heb uitgevoerd en naar alle tevredenheid. Wil jij weten wat, dat deel ik van de week op Linkedin met tekst en beeldmateriaal.

Gaat u naar de lekkere en informatieve beurzen in de Rai Amsterdam toe? Speek mij dan gewoon aan. Ik tref u graag, daar het in onze wereld echt om persoonlijke communicatie gaat en samen oplossingen realiserend. Voor de betere kwaliteit, heb je fysiek te proeven en netwerken hoort erbij. Dat gaat niet vanachter een laptop en het internet met wijnen/sake en gastronomie.

Jij weet net als ik dat zien, ervaren, luisteren, horen en proeven hetgeen is waar het met gastronomie om draait. Dat investeren in jouw kennis en kunde tijd en aandacht vergt. Ik doe het dan ook met enorm veel plezier. Gaat u ook mee?

Geniet een ieder van deze nieuwe 2e maandag in 2020. Een glas water met een goede koffie, anders droog je uit of een met een heerlijke thee cq vruchtensap bij het lezen en start van deze week.

Genoeg inhoud met details weer voor de tweede “Monday Moods” Golf & Wine. Het zijn de echte dingen en momenten die jouw lifestyle & business mooi, spannend en interessant maken.

Voor nu een hele mooie nieuwe dag en de tweede week in Januari 2020. De mooie momenten hangen in de lucht en komen naar je toe. Ik weet er zelf alles van. Het maakt je een gelukkig mens om dat te koesteren.

Dank wederom voor het lezen. Ik lees graag jouw reactie, vraag en of aanvulling graag. Voor nu sluit ik af met een warme groet: “’Moday Moods” Golf & Wine, Peter Klerkx – Paliwigo

#golfandwine #paliwigo #inspirationvibes #mondaymoodsgolfandwine #whereworldscometogether

Wilt u de voorgaande editie lezen: klik hier, https://www.linkedin.com/pulse/monday-moods-nr-1-6-januari-2020-peter-klerkx-peter-klerkx-bsc-/