Een tweede episode van de Wednesday Breaks – Golf & Wine.

Toen ik vorige week de eerste Wednesday Breaks schreef wist ik niet welke journey het zou nemen en waar het zou eindigen. Dat gezegd hebbende heb ik afgelopen week weer zoveel mooie dingen beleefd en inspirerende mensen getroffen en gesproken.

Jullie als lezers, volgers en klanten stellen het op prijs om een niet standaard verhaal en informatie vanuit een niet standaard format en of invalshoek te worden geïnspireerd. Ik ben toch wel benieuwd wat jullie hiervan vinden. Wil je dat naar mij delen als je dit nu leest?

Het gaat mij erom dat ik jullie midden in de week heerlijke volle inspiraties geef en deel in tekst en beeld.

Hoe zijn jouw dagen na oud en nieuw geweest? Ik heb vele mensen één woord vooral meegegeven “gezondheid” met aanvullend “gelukkig” zijn. Zonder beiden heb je voor jezelf geen bestaan. Daar je van alles kan kopen en willen alleen wij zij enorm materialistisch ingesteld. Wij denken dat we blij worden van weer een mooie nieuwe auto, een garderobe, shoes of ….?

De wednesday breaks zijn een moment ter inspiratie, flow , geven en zetten aan tot nadenken.

Zo heb ik van het weekend heerlijke elementen van het leven mogen ervaren. Golfen met friends, heerlijke wijnen mogen drinken uit een goed en mooi design glas daar hierdoor echt tot zijn recht komt. Een industrieel glas en of vakmanschap mondgeblazen… what do you prefer?

Of je loopt op de Horecava, Bellavita en de Wine & Food professional waar je allerlei heerlijke ingrediënten en met wijnen ziet en proeft. Zijn dat dan de materialistische elementen? Of mag het de bijdragen zijn tot de genotsmomenten van het leven?

Is er een ommekeer mogelijk, in ons huidige leven waar we weer echt voor minder kwantiteit gaan en meer voor kwaliteit, waarbij less is more een andere approach geeft in verhouding tot heel veel van mindere smaken?

Ik heb voor mijzelf een keuze gemaakt. Wilt u weten wat? Dat gaat u as vrijdag lezen in mijn 2e editie Friday vibes (de eerste klik hier).

Zou het iets voor jou zijn om met onze wereldtour 2020 Golf & Wine mee te gaan? Klik en lees, onder het genot van een goede koffie met ontbijt of later op de dag, met jouw lunch of dat ene heerlijke glas in plaats van de fles. Toch een “dry January” moment.

Vandaag alweer de derde woensdag van het jaar en de 2e wednesday breaks, wil ik graag dat jij echt eens nadenkt, wat je voor 2020 wilt beleven en ervaren. Het is een jaar dat zo voorbij vliegt. Golf & Wine met bijzondere keuzes, details en elementen hoe lekker is dat?

Ik heb op de wine & food professional twee dagen inspiraties, mooie mensen met goede gesprekken en heerlijke wijnen met gastronomie mogen proeven en ervaren. Dan denk ik ook echt na over hetgeen er op dit moment in Nederland zich manifesteert op de golf en wijnkaartbelevingen.

Vorige week schreef ik deze quote: “You can not buy time, So make your time as valuable as you can” By Peter Klerkx© Ja, en ik kijk mijzelf dan in de spiegel aan en maak een beslissing op my guts feelings.

Waar wil ik dit jaar gaan golfen en met wie? Wat wil ik aan wijnen proeven en genieten? Welke heerlijke gastronomische gerechten mag ik de smaak pupillen mee verrassen? Wie ga ik interviewen om voor jullie inspirerende wednesday breaks te kunnen schrijven?

Een nieuw jaar, een eerste kwartaal 2020, een derde week in januari, een nieuwe dag, met vele uren. Iedere seconde is er één met een nieuw resultaat in onze mooie wereld.

Voor deze woensdag, 15 januari 2020, wens ik jou al het mooie toe en geniet ervan. Al is het ene inimini moment vandaag.

Tot gauw, as vrijdag met de Friday Vibes Golf & Wine. Met warme groeten, Peter KlerkxPaliwigo