De tweede volle werk week in januari 2020 zit er al weer op.

Wat een 2 weken zijn omgevlogen in het nieuwe jaar. Ben jij nog steeds met jouw goede voornemens aan de gang? Ik wel …. Daarom dat ik nu mijn 2e Friday Vibes schrijf.

De afgelopen week is onze wereld weer iets veranderd. In Australia is er eindelijk regen gevallen en meteen weer in zo’n hoeveelheid dat dat water weer overlast geeft. In Iran zijn er andere krachten die er op dit moment spelen. Wist je dat er met de vorige onvrede van de eigen bevolking minimaal 1500 mensen het leven hebben gelaten…. Waar gaan we heen met onze wereld. Macht, macht en nog eens macht is dat het dan? Kunnen we niet gewoon weg met elkaar een moment van warme en support geven en zoals een ander ooit zie “Let’s make this world a better place”.

In Melbourne wordt getennist, the Australian open en ondanks alle branden met lucht verontreiniging hebben een aantal coryfeeën besloten om er een charity tennisdag van te maken. Een statement dat $ 3.000.000 oplevert. Back to reality…..

Mijn week was vol van lekkere momenten. De Horecava, Bellavita en The Wine Professional. Heerlijk om weer tussen de mensen te zijn die een enorme passie voor wine & food hebben. Er is zoveel meer te krijgen in Nederland dan dat sloeber wijntje dat dan € 3,50 mag kosten incl. Btw. We verwachten dan ook nog eens kwaliteit…..

Wat gewoon weg te mooi en goed is is om te zien is dat de stands met “kwaliteit” en onderscheidende vermogen zich weten te manifesteren en mooie producten weet te presenteren en je laat genieten.

Op de Horecava gebeurde door JFCHolland BV. Hun stand met Sake was voorzien van origineel beelmdateriaal door mij met 2 foto’s. Eén van vijf meter hoog en één in front op de deskcounter. Aangevuld met twee flyers van toegankelijk tot chique. Samen met een trotse opdrachtgever dat vastgelegd op de foto.

Bij The Wine Professional was het de 13e op de maandag druk en gezellig. Ruimte voor foto’s was er niet. Dus dan heb je op de 14e dinsdag ochtend er fris en scherp te zijn met je camera in de juiste posities en aanslag voor het maken van detail opnames. Dat geeft dan op dat moment en als je de beelden terug ziet zo’n enorme goede vibes. It makes my Friday.

Ik zeg kom maar op met die Friday vibes, voor mij zijn ze weer heerlijk in the positive ones modus aan het komen. Let’s make our world a better place en start by yourself is mijn motto.

Er staan fantastische nieuwe ontwikkelingen met services mogelijkheden klaar om te worden gelanceerd. Maak jezelf en anderen mensen blij. Het is voor privé en of zakelijke doeleinden. Wil je weten wat? Volg mij op de sociale media’s. Meer next Monday moods no3 19 Jan 2020

Op naar het genot van en met heerlijke golf momenten aangevuld met heerlijke wijnen en Sake. Passende Gastronomie met mooie mensen te spreken en te ontmoeten. We proeven en communiceren te weinig. Communiceer eens wat meer non verbaal en Verbaal.

#Weeseenslief #doeeenbeetjenormaal #genietmetelkaar #maakeensechtcontact #zegwatvakerdankjewel #genietvanhetmoment

#fridayvibesgolfandwine, #mondaymoodsgolfandwine, #wednesdaybreaksgolfandwine, #whereworldscometogether #golfandwine #paliwigo

Wat is voor jou vandaag een mooie en passende Friday Vibes?  Wat ga heb je van de week beleefd? En wat ga je vandaag doen en beleven? Op naar een weekend vol mooie wijnen te proeven bij een grote proeverij. Zie ik jou daar? Spreek me aan, laat het mij weten, ik maak graag tijd vrij voor een moment van persoonlijk contact.

Mocht je het hebben gemist afgelopen week, Monday Moods Golf & Wine no 2 13 januari 2020 en Wednesday breaks Golf & Wine no 2 15 januari 2020. Lees het gerust, nog onder en met het genot van dry januari 2020 moment, met of zonder alcohol. It’s your choice met Vibes.

Ik ben echt benieuwd, lieve mensen, voor nu laat ik jullie. Peter Klerkx – Paliwigo