Die derde werk week van januari 2020 zit er al weer bijnaaaaa op.

Drie weken en meer zijn al weer omgevlogen in dit jaar 2020. Ben jij nog op koers en in de juiste flow met jouw “goede” voornemens? Of ben je inmiddels afgehaakt en denk je van … laten we maar met ons allen gewoon doen? Alleen wat is gewoon?

Ik hou vol met het delen van mijn Friday Vibes en eerlijk gezegd ik heb er steeds meer plezier in om dit met jullie te delen. Waarom zul je dan denken?

Nou, hoe heerlijk is het om als inspiratie te mogen zijn voor een ander en datgene wat mij bezig houdt te delen. Mijn details van het leven, passies en zakelijkheid die je meemaakt kenbaar te maken naar anderen. Het is de “toegevoegde waarden” die het ons als mensen en verscheidenheid geeft.

Ik wil het graag met en naar jullie hebben over de echte details die het verschil maken. Dat is niet alleen van een goede gedachte(n) en of goed doel bedoeld. Néé, veel meer in de zin van, onze belevings- en leef wereld heeft enorm mooie details die we mogen ervaren vanuit de kwaliteit van de details en of het beeld dat het geeft en is.

Eigenlijk hebben wij het met ons alleen hier enorm goed. Oh Peter, gaan we filosofisch worden? Nee die kant wil ik niet opgaan. Wel wil ik graag het onderscheidende detaillistische vermogen dat er is op basis van die details weergeven.

Wij zijn vanuit onze normen en waarden, de ratrace, de drang van het moeten, het continue bezig zijn van wat heb ik nog allemaal te doen en of af te werken, zijn wij de enorme kleine en mooie momenten met details van datgene dat we ervaren en of zien vergeten om dat te appreciëren.

Kijk jij om je heen? Of is het digitale device van een grotere aantrekkingskracht dan de wereld om jou heen? Is het moment van een zonnestraal voelen op jouw gezicht iets dat jij opmerkt? Geeft het geluid van een vogel dat je hoort je een bepaalde vibe. Is het non- en verbaal groeten met een knikje of een gezichtsuitdrukking van een ander naar jou en dat jij heel bewust doet, iets dat je communiceert? Is het super detail dat vanuit een bloem uit de Magnolia struik of boom iets, dat jij ooit hebt waargenomen omdat jij er bewust naar hebt gekeken?

Gaat het erom. dat we met ons alleen uit de enorme “digitalisering” weer bewuster en intenser met onszelf als eerste en daarna onze dierbaren en de rest van onze maatschappij naar vervolgens de wereld durven hebben te verbinden?

Waarom ik dit zo schrijf is het feit dat ik van de week een aantal foto’s naar en met anderen heb gedeeld. Vanuit die communicatie heb ik “gehoord” dat de details die er op staan als waardevol en bijzonder zijn ervaren. Ik heb daar voorheen veel te weinig mee gedaan daar het voor mij zoiets was als vanzelf sprekend. Nou niet dus en dat betekende het voor mij heel veel, daar ik blijkbaar anderen inspireer en begeleidt met het leren zien van die momenten en details, het proeven van smaken, horen en beleven van golf en wijnen met heerlijke geurende gastronomie. Zij ervaren elementen die hun persoonlijke- en zakelijke leven een boost en verrijking geven.

Ik kijk en luister op een andere manier dan anderen doen. “Luisteren” en een moment vast leggen op een foto en of video is meer dan 1000 woorden die soms kunnen weergeven.

Vanuit die settings ben ik voor 2020 bewuster bezig om jullie met mijn Moday Moods, Wednesday Breaks en Friday Vibes mee te nemen en te inspireren met datgene dat ik graag aan jullie wil delen en geven.

Mag ik jullie (bege)leiden en ondersteunend helpen om daar meer bijzondere momenten mee te (be)leven met Golf & Wine en de toevoeging van gastronomie en bijzondere details?

Mijn wereldse momenten uit mijn leef- en zakelijke ervaringen heb ik te geven en te delen aan jullie daar anderen er zich mee gaan ontwikkelen en ik daar toch wel heel erg blij van wordt. Wordt jij deel van mijn nieuwe “Golf & Wine – Lifestyle & Business Academy”? Niet om er mee te pronken van kijk mij nou eens, nee niet vanuit die invalshoek van de juiste details en persoonlijke waarden.

Wel die van, kijk daar delen en geven we elkaar, de normen en waarden met de kennis en kunde mee door aan lokale young potentials en andere belanghebbenden. Onze persoonlijke vibes en het delen naar anderen is een enorme verrijking en versterking van onze wereld en die van het individu.

Let’s make a better place en het begint bij jou met die kleine details van en in onze directe omgeving.

Golf is not a rich men game. Wine is not only to drink for wealthy people. Nee, beiden zijn elementen en details, waar we verschillen mee maken, in combinatie met gezelschap, passende als sportieve en sociale activiteiten, waarbij we het combineren en versterken met smaakvolle en waardevolle gastronomie.

What you see is what you get, What you eat is what you give yourself, What you choose is what you experience.

Het is mogelijk een stap en denkwijze cq moment van handelen om op een gepastere manier en bewuster met dit geheel om te gaan. Want waarom ga jij golfen met die persoon en op die golfbaan? Of de wijn, die jij drinkt alleen en of met anderen, al dan niet gecombineerd met gastronomie heeft een bepaalde samenstelling en kwaliteit?

Datzelfde geldt voor onze wijze van waarnemen, zien, horen, proeven, beleven en waarderen. Ik ga voor onze details van het leven in en met Golf & Wine met detaillistische momenten. Mag ik jou daarin meenemen en laten beleven?

Die enorme passie voor Golf & Wine is mijn persoonlijke onderscheidende vermogen. Die enorme goede vibes. It makes my Friday great.

Ik kies nu nog bewuster voor datgene dat ik wil voortbrengen en wil uitdragen met en voor wie. Behoor jij tot degene die dat willen ervaren?

Volg mij, lees dit, ga mee in en met mijn bijzondere momenten. De belevingswereld Golf & Wine.

Ik zeg, kom maar op met die Friday vibes, voor mij zijn ze weer heerlijk.

“Make your difference”

#Weeseenslief #doeeenbeetjenormaal #genietmetelkaar #maakeensechtcontact #zegwatvakerdankjewel #genietvanhetmoment

#fridayvibesgolfandwine, #mondaymoodsgolfandwine, #wednesdaybreaksgolfandwine, #whereworldscometogether #golfandwine #paliwigo #golfandwineworldtour2020

Waar en op welk moment treffen wij elkaar? Spreek me aan, laat het mij weten, ik maak graag tijd vrij voor een moment van persoonlijk contact.

Mocht je het hebben gemist de afgelopen weken, klik de links aan om ze te lezen: Monday Moods Golf & Wine en Wednesday Breaks Golf & Wine

Geniet van jouw vierde vrijdag in 2020.

Ik ben echt benieuwd wat jou beweegt, beste en lieve mensen, voor nu met enorm warme en vriendelijke groeten, Peter Klerkx – Paliwigo