No 1 6 Januari 2020Hoe gaat het met jou? Een week weer verder na “Blue Monday” 20 Januari 2020. Wat heeft het ons allen gebracht die blauwe maandag en de week erna? Een mineur stemming?

Of zijn we al in onze gedachten aan het voorjaar begonnen? Die winterse omstandigheden kunnen zo maar nog voorbij komen. Wat ons wel bezig houd zijn onder andere het Coronavirus en aanverwanten omstandigheden. Het enige dat we kunnen doen is alert zijn opdat geen wat er speelt. Ik hoop echt dat het een zo goed mogelijk einde krijgt daar je niemand dit toewenst. Kom op naar een andere positievere mindset.

Ik wil het dan ook graag met jullie hebben over ontwikkelingen en mogelijkheden die er het komende jaar voor jou zijn om en met betrekking tot Golf & Wine met gastronomie te genieten.

Jeetje Peter, het is januari 2020 en jij begint hier nu al over. Is dat dan een must? Ja, daar je hebt na te denken en te plannen om na te gaan wat je wilt doen en beleven, anders mis je de mogelijkheden om mee te gaan. Of dat jezelf niet met een doel bezig bent om te halen. Een daarvan is mijn klanten te geven dat wat uniek en interessant is.

Want hoe en op wat voor wijze regel jij dit voor jezelf die Golf & Wine belevingen? Maak je bewuste keuzes? Heb je een must have want to have experience met Golf & Wine aangevuld met gastronomie?

Of bekijk jij al die momenten met de digitalisering een op afstand? Of heb je de moeite genomen om voor jezelf en met anderen tot elkaar te komen en met dierbaren mooie momenten te beleven?

Wat zeggen jouw friends en of zakelijke contacten daarover tegen jou? Praat jij er met hun over? We zijn allemaal te druk met en voor onszelf en toch heb ik bemerkt dat die quality time met hun veel waard is. Turning points in your life en business. Denk er eens even over na? Heb jij dat je meer aan waarden krijgt als je iets alleen doet of meer als je sociaal bent en in goed gezelschap dingen beleefd?

Ik durf de challenge wel aan te gaan met jou. Golf & Wine met de aanvulling van heerlijke smakende gastronomie geeft elementen om jezelf naar een ander level te brengen. Hoe zou het zijn om dat te beleven? Gaat jouw voorkeur uit naar Nederland? Europa en of zelfs wereld bestemmingen? Hidden Gems of de bekende places to be?

Durf jij een kleine challenge aan?

  1. Welke voorwaarden zijn er voor jou die jij stelt aan een interessante golfbaan om te gaan en willen beleven?
  2. Met wie zou jij dat willen doen?
  3. Wat ga jij na de golf drinken?
  4. Geniet jij nog aanvullend van gastronomie?
  5. Zo ja waar heeft dat aan te voldoen?

Dit soort kleine vragen en of momenten om over na te denken en het kan nog veel verder in het details en keuze momenten dan besef jij je weer hoe weinig je er wellicht in eerste instantie over nadenkt.

Het is voor jouw sociale en menselijke normen en waarden echt enorm belang om daar met jouw leven en zakelijkheid zeker bewuster mee om te gaan.

Hoe zou het zijn voor jou als ik daar de komende weken op een gerichte, ondersteunende, informatieve wijze jou van gedetailleerde informatie over ga voorzien. Of zelfs een eerste reis die uit mijn wereldtour 2020 wordt aangeboden te delen daar het gewoon weg een te gave bestemming met mogelijkheden biedt op het gebied van Golf & Wine met Gastronomy en de enorm waardevolle aanverwante details, waar ik graag later meer deel.

Wat zou jij aan informatie en of details willen weten? Ben jij daar mee bezig? Of ben jij die “onbewuste persoon” en of “onbewuste zakelijke onderneem(st)er? Die een directe verbintenis en betrokkenheid heeft met Golf & Wine of Gastronomie.

Is het iets voor jou om daar meer over te willen weten? Of heb je een vraag die je wilt stellen over Golf & Wine”? Laat het mij weten. Deze week komt er de link om je te kunnen aanmelden voor de nieuwe “Golf & Wine – Lifestyle – Business Academy”.  Golf & Wine zoals ik dan zeg #whereworldscometogether.

#mondaymoodsgolfandwine #golfandwine #paliwigo #inspirationvibes  #whereworldscometogether

Dank wederom voor het lezen. Ik lees graag jouw reactie, vraag en of aanvulling graag.  Wilt u de voorgaande editie lezen: klik hier onder de links aan.

Voor nu sluit ik deze  “’Monday Moods” Golf & Wine af met een enorme warme groeten, Peter Klerkx – Paliwigo

De voorgaande Monday Moods Golf & Wine:

No 3 20 Januari 2020

No 2 13 Januari 2020