North Berwick, Scotland photo by Peter Klerkx – Paliwigo©

De vierde Wednesday Breaks Golf & Wine. Het is weer een heerlijke nieuwe editie gedeeld met jou.

Het is me wel weer een week. Zijn we een klein beetje geland met alle hectiek om ons heen. Waar gaat het heen met het Coronavirus. We leven niet meer afzonderlijk in een land. De Wereld is tegenwoordig voor een ieder ons grote land waar we in wonen. We hebben er met ons allen nog veel meer voor en om te zorgen dat we er met alle zorgvuldigheid mee omgaan.

Wat heeft jou afgelopen week en weekend bezig gehouden?

Mag ik daarom mijn inspiraties, heerlijke momenten en de bijzondere details met jou delen? Ik geloof dat jij er ook de nodige inspiratie en de aanvullende waarden uithaalt.

Wat zijn jouw persoonlijke en of zakelijke “core values”. Waar sta jij zelf en of zakelijk echt voor? Hoe doe jij dat? Ik heb de volgende Core values:

  • Ik ben de gids/ begeleider voor mijn klanten
  • Ik ben ambitieus
  • Ik heb en ben zeer positief instelling

En wat zijn de jouwe? Kom, deel ze eens, denk er eens beter en goed over na.

Ik ben er de laatste week mee geconfronteerd. Waarom Peter? Het is heel makkelijk. Jezelf en zakelijk ontwikkelen doe je ergens voor. Stappen maken en uit je comfortzone te komen. Dat doe je op basis van een aantal waarden.

Met Golf & Wine kom je namelijk eerst jezelf tegen. Jij denkt erover na wat anderen wel niet van en of over je vinden. Ben jij dan wel goed genoeg? Wat heb ik bewust niet te doen om niet mijzelf af te laten gaan voor en naar anderen? Op welke wijze kan ik mij ontwikkelen om mijn kennis en kunde te vergoten zodat ik niet meer voor …. sta. En ik kan nog veel meer details hier neerzetten.

Waar het mijn inziens omgaat is dat jij een gezonde balans vindt om met jouw persoonlijk en en zakelijke werkzaamheden met het privé leven krijgt. Dat gebeurd niet als jij continue een mentale en fysieke druk hebt en beleefd.

Hoe zou het zijn om als jij, de ceo, (top)manager, ondernemer, babyboomer die zijn zaak heeft verkocht die bewuster met Golf & Wine omgaat, inzet en gebruikt om wel daar een passende accu en oplaad moment van te maken?

Bij wijze van, geef jezelf de tijd en ruimte om op gepaste wijzen ruimte in je agenda te creëren zodat je op andere momenten enorm kan accelereren?

Zou het dan ook een enorme verbetering zijn voor jouw lifestyle en business? Heb je er uberhaupt eens over nagedacht om met Golf & Wine daar iets mee te doen?

Volgens mij zijn er anderen die net als jij daar enorme genoegdoening en positive vibes van krijgen. Alleen hoe pak jij dat aan? Wat zijn dat de elementen om aandacht voor te hebben? Waarom zou ik het uberhaupt doen Peter, ik heb te werken en dan het beeld en de gedachten die anderen over mij maken? Welke elementen met Golf & Wine heb ik dan te benutten en of in te zetten om mijzelf te ontwikkelen en te verbeteren? Waar ga ik dat dan beleven en ervaren?

Nou als jij met dit soort vragen rondloopt en in blijft hangen, dan heb ik voor jou daar een passende oplossing voor. Oh ja? Alleen ik heb op dit moment mijn Golf & Wine die ik speel en drink. Mijn lidmaatschap op de golfclub heb ik toch niet voor niks. Ik weet nu welke wine ik lekker vindt.

Waarom zou ik dat dan allemaal op een gepaste andere manier met jou willen doen?

Wil jij jezelf beter ontwikkelen? Heb jij de behoefte om in minder tijd nog veel meer en beter voor elkaar te krijgen? Werk jij aan gepaste balans tussen je werk en ontspanning? Waar en op welke wijze haal jij je inspiraties?

Dat doe jij niet allemaal vanachter je bureau en of in overleg met je management team, toch?

Let’s give it a Wednesday break Golf & Wine, de laatste van januari 2020. Een lekker trigger for your mind.

Is dit voor jou nu een heerlijke Wednesday Breaks – Golf & Wine om te lezen? Benieuwd, wil je het mij en anderen laten weten hieronder als comment?

Voor nu heb je weer even te wachten tot as vrijdag voor de nieuwe Friday Vibes.

Of lees de vorige edities, klik op de link ernaar toe😊

Wednesday breaks Golf & Wine no3 22 Januari 2020

Wednesday breaks Golf & Wine no2 2 15 Januari 2020

Wednesday breaks Golf & Wine no1 2 8 Januari 2020

 

Have a great Wednesday, 29 januari 2020.

As vrijdag, de 4e Friday Vibes Golf & Wine en Maandag de 5e Monday Moods Golf & Wine de eerste van februari 2020.

Met warme groeten, Peter KlerkxPaliwigo

 

fridayvibesgolfandwine #mondaymoodsgolfandwine wednesdaybreaksgolfandwine whereworldscometogether paliwigo inspirationvibes golfandwine