En het is de laatste vrijdag, de 31e van de vierde week in januari 2020.

Heb jij ook het gevoel dat Januari 2020 is omgevlogen? Lig je nog op koers met de juiste flow van en in “goede” voornemens? Of afgehaakt? laten we gewoon doen of is het gewoon om gewoon te doen. En wat is dat dan?

Mijn Friday Vibes geeft mij plezier om dit met jullie te delen. En waarom denk je nu?

Het is een heerlijke manier om mijn gedachten en voor jullie de inspiratie te zijn. Details uit het leven, de passies met zakelijkheid die ik meemaakt omdat kenbaar te maken naar anderen. De te delen “toegevoegde waarden” waar wij als mensen en de verscheidenheid in onderscheiden.

Waar zit het verschil? De echte details maken het verschil. En dat zijn niet alleen een goede gedachte(n) het zit veel dieper in keuzes in onze belevings- en leef wereld. De speciale kwaliteiten van de keuzes uit en met details geven een beeld of zorgt voor een resultaat.

Alleen hoe weet jij nou welke details er zijn en welke ga jij kiezen en gebruiken met het eindresultaat tot gevolg. Peter, gaan we nu filosoferen? Nee. Wel een moment in de Friday Vibes Golf & Wine die jou er op attenderen dat het gaat om willen maken van bewuste keuzes waardoor jij het gaat beleven.

Onze normen en waarden met een grote drang in moeten om continue bezig zijn wat zullen anderen er wel niet van denken? Wat hen ik nog te doen? Geniet nou eens eerst van die kleine en mooie momenten van details die je zo maar mag ervaren en te appreciëren.

Wat heb je van de week allemaal gezien? Wat is een grotere aantrekkingskracht in onze wereld om jou heen?

Met mijn treinreis heb ik woensdag naar de Ambassadeursconferentie in Den Haag, fantastische beelden gezien en foto’s gemaakt van de momenten die zich dan voor doen. Zonnestralen op en langs gebouwen. Windmolens langs het water met de Hollandse wolken en zonnestralen schijnend op het water en de molens. De architectonische elementen van het station op Den Haag Centraal station.

Het zijn bewuste momenten die ik op dat moment kan en waar neem.

Onze enorme “digitalisering” daar wordt ik bewuster en intenser van dat we zo met onszelf bezig zijn dat we vergeten te communiceren en te mogen consumeren wat er ons heen gebeurd. Praat eens met anderen mensen, wat ik dan ook spontaan op de terugreis deed. Twee jonge mannen uit Vietnam die als student Automotive zich ontwikkelen met hun waardigheid en oprechte woorden. Dankbaar om met hun te de wereld durven te verbinden.

Ik ben met een verandering bezig waarbij de insteek en het commitment dat Golf & Wine geeft anders uit te dragen in en naar onze wereld. Die mannen zeiden meteen, oh you play a rich man game en ik werd ongemerkt door hun gepositioneerd dat ik meer zou zijn dan hun. Ik heb met ze gecommuniceerd wat en waarom ik dat anders zag en zie. Met hun over Vietnam gesproken en het land gebruikt golf voor nieuw Toerisme.

Het is niet zomaar een woord er zit zoveel aan vast Golf …. Het is voor mij de uitdaging om jullie daarin mee te nemen. Golf is een sport waarmee jij wordt geconfronteerd met alles wat je doet en keuzes in maakt. Jij speelt tegen de elementen. Het is bijna zowaar het leven waarin jij de keuzes maakt om dingen te doen zoals jij ze doet.

Waarom kies jij een bepaalde wijn? Omdat je het weet of omdat het wel makkelijk is dat je weet welke wijn er in de fles achter he etiket zit? Of ben je te bescheiden of ook wel bang om een andere niet standaard keuze te maken om eens iets anders te willen drinken? Kan je dat dan wel combineren met het gerecht en of te schenken voor en naar jouw gezelschap?

Vele details met vragen. Maak het voor jezelf niet te moeilijk en kom uit jouw comfortzone en doe dingen anders. Je zult merken dat je enorme stappen maakt in persoonlijke en zakelijke groei.

Mag ik je dan ook inspiratie geven en je begeleiden met  momenten en details, het proeven van smaken, horen en beleven van golf en wijnen met heerlijke smaakvolle gastronomie. Ervaar die elementen voor jouw persoonlijke en zakelijke boost van verrijking.

Zien, kijk, luister, hoor en proef op een andere manier dan anderen doen. Ik deel graag vanuit die settings in 2020 bewuster naar en met jullie Monday Moods, Wednesday Breaks en Friday Vibes om er mee te inspireren voor degene die dat willen ontvangen.

Mag ik jullie begeleiden, ondersteunend met bijzondere momenten en meer te (be)leven met Golf & Wine met gastronomie en de bijzondere details in en uit het leven?

Wordt deel van de “Golf & Wine – Lifestyle & Business Academy”? Normen en waarden, kennis en kunde, young potentials en belanghebbenden,  inspireren en persoonlijke vibes geven en delen naar anderen dat is voor mij een enorme verrijking en versterking naar onze wereld en jou als individu.

Golf is not a rich men game & Wine is not only to drink for wealthy people. Elementen en details waar jij het verschil in maakt. Combinaties met prettig gezelschap en passende sportieve en sociale activiteiten in combineren en versterken van de smaakvolle en waardevolle gastronomie.

“Make your difference”

#fridayvibesgolfandwine, #mondaymoodsgolfandwine, #wednesdaybreaksgolfandwine, #whereworldscometogether #golfandwine #paliwigo #golfandwineworldtour2020

Ik zie er naar uit om met je te communiceren. Lees de Monday Moods Golf & Wine en Wednesday Breaks Golf & Wine of de voorgaande edities van Friday Vibes.

Geniet van jouw mooie vijfde vrijdag in 2020. Ik ben benieuwd wat jou beweegt.

Voor nu enorme warme en vriendelijke groeten, Peter KlerkxPaliwigo