De eerste maandag in februari 2020. Wat is de eerste maand januari 2020 voorbij gevlogen.

Heb jij meegedaan aan de “dry Januari”? Benieuwd wat het je heeft gebracht en wat het met jou heeft gedaan. Ik heb er gedeeltelijk aan mee gedaan door bewuster met mijn momenten van wijn en sake te kiezen.

Voor de meeste van ons, is de eerste maandag in februari 2020 er weer een van aan het werk. Heb jij voor jezelf leuke dingen gepland in februari? Of verder op in het jaar? Ben je daar al mee bezig geweest of ga je gewoon in the flow die er is….?

Soms zijn er omstandigheden die onverwachts invloed hebben op jouw doen en laten in je Lifestyle en business.

Zo is er nu een die voor velen van ons een (in)direct effect van en met het Coronavirus en aanverwanten omstandigheden. Wat een enorme impact heeft dat op een wereld, het land China, de getroffen personen en de mensen die nu worden geëvacueerd en of zakelijk worden getroffen door de situatie.

Het is een veel grotere impact die nog niet ten einde is. Ik hoop ook echt op een snelle en gepaste goede afloop. Kun jij je voorstellen wat de impact van deze situatie is? Ik nog niet en probeer mij er wel iets bij voorstellen.

Onze gezondheid gaat ons allemaal aan. Ik zeg altijd gezondheid kan je niet kopen. Je hebt er wel alert op te zijn.

Hoe ben jij met de gezondheid bezig? Beweeg jij genoeg? Consumeer jij de juiste ingrediënten tot je? Let jij erop wat je eet en waar en hoe het gemaakt en of gefabriceerd is?

Waarom ik er op kom is dat ik ervaar in mijn eigen leven en business dat het echt gaat om het verschil dat het geeft en oplevert. Peter hoe bedoel je?

Nou heel simpel. Een stokbrood is een stokbrood. Alleen als je een stokbrood koopt, gefabriceerd vanuit een industrieel proces en of gemaakt met alle passie en liefde door een bakker zelf met andere kwalitatief betere ingrediënten. Dat geeft toch echt al een andere smaak en beleving.

Of heb ik het mis?

Zo is het net voor jou met datgene dat jij wilt doen en ervaren met golf & wine.

Je kan bij jouw ‘standaard” golfbaan en de “standaard” wine blijven spelen en drinken. Of je besluit om jezelf uit die zogenaamde “comfortzone” te halen en eens verder te kijken dan dat.

Wat zou het jouw opbrengen om op een andere golfbaan te spelen en een ander glas wijn te drinken? Of nog verder eet eens iets wat niet in jouw standaard voedsel consumerende gedrag ligt.

Ik ben inmiddels de mening toebedeeld dat we met ons allen voor de grote eenheidsworst gaan en niet meer een onderscheidende keuze willen maken en eens iets anders doen dan een standaard is.

Hoe fijn zou het zijn om dat nu eens anders te doen?

Is het iets voor jou om daar meer over te willen weten? Ben jij die Ceo, (Top)manager, ondernemer en of babyboomer die zijn zaak heeft verkocht?

Heb je een vraag die je wilt stellen met betrekking tot Golf & Wine”? Laat het mij weten. Van de week komt er een nieuwe link om aan te melden voor de nieuwe “Golf & Wine – Lifestyle – Business Academy”.

#whereworldscometogether, #mondaymoodsgolfandwine, #golfandwine, #paliwigo, #inspirationvibes,  #wednesdaybreaks #fridayvibes

Dank wederom voor het lezen. Ik lees graag jouw reactie, vraag en of aanvulling.

Wilt u de voorgaande editie lezen: klik hier onder de links aan. Voor nu sluit ik deze  “’Monday Moods” Golf & Wine af. Met enorme warme groeten, Peter KlerkxPaliwigo

De voorgaande Monday Moods Golf & Wine:

No 4 27 Januari 2020 No 3 20 Januari 2020

No 2 13 Januari 2020  No 1 6 Januari 2020