De eerste vrijdag in februari , de “7e” februari 2020.

Januari 2020 ligt al weer achter ons. Heb jij de eerste maand van een nieuw decennium met de juiste gevoelens geleefd?

Mijn Friday Vibes Golf & Wine geeft mij weer zoveel plezier om details met jullie te delen die ik mee maak of waar ik door geïnspireerd raak. Waardoor raak jij geïnspireerd?

Is dat van een vroege opkomende zon en waar je dan de eerste zonnestraal van ziet? Of een door jouw heerlijk vers gezette kop koffie die je met een druk op een knop van jouw Nespresso apparaat maakt?

Zou het zomaar kunnen komen van een heerlijke muziek die door de speakers galmt met een gevoel van: ja ik leef en laat mijn lichaam bewegen?

Details uit het leven, die datgene doen en geven met wat het doet, het brengt en zelfs levert.

Mijn passies en mijn zakelijke details “Golf & Wine” zijn datgene die het mij iedere dag mogelijk maken om te beleven en waar ik blij van wordt. “Toegevoegde waarden” en de enorme verscheidenheid die daar inzit is van een groot onderscheidend vermogen voor jou en zakelijkheid.

Hoe ik dat bedoel?  Nou het zit in de momenten met details. Ja, ja, ja dat snap ik ook wel Peter alleen hoe bedoel je dat die echte details het verschil maken.

Nou heel eenvoudig. Je kan in Australië golfen op Royal Melbourne Golf Club gelegen in The Sandbelt area. Of je gaat golfen in Scotland The Highlands te Dornoch.

Voel je hem? Dat zijn echt twee mega verschillende plekken op onze aarde ieder met een geheel eigen setting van details, omstandigheden en belevingen.

Ik zie vanochtend een goede vriend een foto delen in de what’s app groep met onze golfmaten. Zijn moment daar, is voor mij dan een emotionele waarde. Ik was op diezelfde plek 10 jaar terug.

Ik realiseer mij dan ook eigenlijk weer, hoe bevoorrecht ik dan toch mag zijn, dat je daar was met al die elementen die er in en rondom Melbourne zijn. De atmosfeer met de mensen van en in de stad en de details die erbij horen.

De sfeer en ambiance met golfen en “outdoor” activiteiten is in een stad als Melbourne zijn daar ook zo vanzelf sprekend. Het heeft mijn leven enorm verrijkt om het te ervaren in al zijn vele facetten. Dit jaar kom ik er terug met de Golf & Wine Wereldtour 2020.

Die Golf & Wine elementen zijn onderdelen die ik graag met  jou deel als lezer zodat jij meer weet over Golf & Wine in onze heerlijke wereld. Dat is niet eenvoudig te leren uit een reisgids of een boek met vele mooie foto’s van golfbanen.

Nee, dat heb je ter plekke te doen en te beleven. Als je dat dan hebt gedaan, dan voel je je na afloop wel echt mega gelukkig. Daar het altijd weer bijzondere echte “outdoor” momenten geeft en oplevert als je op een golfbaan hebt gelopen. Het doet er een klein beetje toe waar je dat in de wereld dat beleefd.

Ik neem je mee de komende 30 dagen in de wondere wereld van golf op en naar de golfbanen. Met  foto’s ga ik het verschil jou duidelijk maken. Die posities die jij ziet kan je zelf beleven, daar mijn foto’s en het beeld wordt gemaakt op mijn echte ooghoogte met de digitale camera.

Wat zou jij dan willen zien van een golfbaan? Een vraag die met heel veel verschillende antwoorden is in te beantwoorden. Deel jij jouw vragen dan zie ik er al naar uit om ze naar jou toe te beantwoorden en te communiceren.

#fridayvibesgolfandwine, #mondaymoodsgolfandwine, #wednesdaybreaksgolfandwine, #whereworldscometogether #golfandwine #paliwigo #golfandwineworldtour2020

Lees de Monday Moods Golf & Wine en Wednesday Breaks Golf & Wine of de voorgaande edities van Friday Vibes Golf & Wine.

Geniet van jouw mooie zesde vrijdag in 2020. Ik ben benieuwd wat jou vandaag beweegt.

Voor nu enorme warme en vriendelijke groeten, Peter KlerkxPaliwigo