Monday Moods Golf & Wine nr 6, 10 februari 2020, Peter Klerkx – Paliwigo

…….. stilte na de storm Ciara……….

Wat een natuur geweld is er de laatste 36 uur over Nederland en omliggende landen geraasd. Ongelofelijk wat er dan allemaal gebeurd. In de lucht, op de weg en het water. Wij de mens zijn dan in verhouding echt een speelbal van de natuur. Ik hoop dat er bij jou geen schadelijke gevolgen zijn of bij mensen en situaties in jouw directe omgeving. Schade is zo vervelend.

Het is voor de meeste dan nu de tweede maandag in februari om weer aan het werk te gaan. Houd er maar rekening mee dat Storm Ciara vandaag ook nog wel een staartje zal achterlaten.

Om terug in die positieve flow te geraken, heb jij voor jezelf wel leuke dingen in het vooruitzicht? Ben je daar mee bezig? Of ga je gewoon in the flow die er op dat moment is….?

Ik zelf merk dat ik heel bewust in mijn agenda heb te plannen om dat soort momenten te realiseren.

Die omstandigheden zijn er dan ook voor jou om aan jouw lifestyle en business te werken. Heb jij voor jezelf met jouw golf al iets moois gepland wat je heel graag zou willen beleven?

Ik merk voor mijzelf dat ik op mijn 50e leeftijd gezondheid echt de nodige aandacht heb te geven. Hoe ben jij met de gezondheid bezig? Beweeg jij wel genoeg? Geef jij jezelf outdoor tijd en consumeer jij wel de juiste ingrediënten van het leven?

Waarom ik er dus op kom, ik ervaar dat het gaat om het positieve verschil dat het mij oplevert. Als je problemen hebt en ervaart dan heb je oplossingen nodig om naar het gewenste resultaat te komen.

Dat geldt ook zeker met golf & wine. Als jij op jouw standaard golfbaan blijft golfen dan ontwikkel jij een situatie die als gewoon wordt ervaren en ben je minder accuraat. Je golft in feite op een soort automatische piloot. Best saai toch? Die zogenaamde comfortzone is voor velen wel heel prettig want dan hoef je niet echt kleur te bekennen.

Wat levert het jou op, om wel heel bewust op een andere golfbaan te golfen? Na afloop een glas wijn te drinken dat je nog niet kent? Dat geeft toch verrassende uitkomsten en verrijkt het leven.

Ik wil jou graag uit die grote eenheidsworst halen en bewust onderscheidende keuzes laten maken in plaats van die zogenaamde standaard golfbanen en wijnen te consumeren. Je kent het vast wel doe, maar die Chardonnay of die Sauvignon blanc.

Hoe fijn is het om heel bewust iets anders te doen met golfen en wijn te drinken? Als dat een ja is, dan heb ik voor jou als golfer iets speciaals in de 3e week April 2020, Schotland The Highlands belevingsreis. Daar deel ik de komende dagen meer over via de social media. Of als je het per direct wilt weten, contact mij dan gewoon met de vragen die je erover hebt.

Heb je andere vragen over Golf & Wine, stel mij die gewoon. Ze zijn voor een ander ook waardevol om te lezen.

#whereworldscometogether, #mondaymoodsgolfandwine, #golfandwine, #paliwigo, #inspirationvibes,  #wednesdaybreaks #fridayvibes

Dank voor het lezen deel je reactie, vraag en of geef die aanvulling. Maak er een mooie dag van.

Wil je eerdere edities lezen: klik gerust de links aan. Met warme groeten, Peter KlerkxPaliwigo

De voorgaande Monday Moods Golf & Wine:

No 5 3 februari 2020

No 4 27 Januari 2020 No 3 20 Januari 2020

No 2 13 Januari 2020 No1 6 Januari 2020