Friday Vibes Golf & Wine – nr. 6 14 februari 2020

‘Vrijdag de 14 februari 2020’ dan is het één naam die het heeft ‘Valentijn dag’.

Dat betekend dat de hele maatschappij en wereld met één ding bezig is, de liefde.

Valentine

Are you my Valentine? Yes? No? Maybe? I do not know or have.

Het is allemaal wat. Is het niet dat het eigenlijk 365 dagen Valentijn dag is? Gaat het er niet om dat we voor elkaar alle dagen dat we leven lief zijn voor elkaar? #doeeenslief #doeevennormaal #zeggewoonikhouervan of ben voor jezelf die #Valentijn.

Kan je pas ervoor een ander zijn als je van jezelf houd? Of draagt de ander er aan toe bij dat jij je goed voelt?

Volgens mij gaat erom dat je jouw eigen zijn en jouw leven daar hebt te hebben en dat het daarna de juiste setting en balans heeft naar en voor een ander.

Ben ik nu aan het filosoferen? Of gaan mijn eigen Friday Vibes Golf & Wine nu met mijn gedachten en al schrijvende aan de haal? Het geeft mij zoveel plezier om dit soort details toch met jullie te delen.

Ik raak er door geïnspireerd. Want van de week heb ik zoveel mooie vibes mogen hebben. Lees ze eens terug in de Wednesday breaks golf & wine of op en met de Monday Moods Golf & Wine. Wat een enorme mooie momenten eerder in de week en ja dan toch ook weer geïnspireerd.

Verbinding

Netwerken, business, verbinden, connecten, communiceren, mensen, echte momenten, sport, eten, drank, zon, warmte, licht, kleuren, geuren en zo enorm veel.

Het mooie is dat het gaat om jou en alles wat er in eerste instantie in jouw directe omgeving plaatsvindt. Het verbinden van en met mensen daar géén van ons zich kan laten verbinden met een digitaal scherm dat voor verbinding en liefde zorgt.

Nee, het draait echt om hele andere dingen in ons leven. Waarden geven. Anderen helpen. Je niet zo druk maken over hetgeen andere wel niet denken van en over jou. Wie je bent en wat je allemaal wel niet doet in onze maatschappij en of wat je denkt dat je zou moeten doen.

Blijf lekker en vooral bij jezelf. Hoe belangrijk is het nou van het hebben van een golfhandicap? Welke wijn je wilt drinken. Kan het voor beide van belang zijn dat je dat doet wat je gelukkig maakt?

Liefde is Schotland

Is dan een handicap van 24 en of lager van belang Peter? Ja en dat is echt het enige antwoord want anders kan je niet mee op de belevingsreis. Hoezo dat dan niet? Het is namelijk een primaire eis om vandaag te weten dat vandaag op de 14e februari 2020, Valentijdag, jouw top dag:  ‘Liefde is Schotland’

Als jij vandaag iemand of jezelf erg gelukkig wilt maken, en je houdt van golfen, dan wil je dit gewoon weg jezelf en of die ander dat gunnen. Nou dan heb je echt een ‘Valentine’ moment te pakken.

Passies als “Golf & Wine” komen echt bij elkaar, Champagne en gastronomie. Wijnen en mooie verhalen aan de dinertafel met fantastische mensen. Echte communicatie met belevingen. Ik weet het zeker dit is iets dat je echt wilt hebben meegemaakt.

Toegevoegde waarden met enorme onderscheidend vermogen, het is Golfen in Schotland The Highlands te Dornoch.

#fridayvibesgolfandwine, #mondaymoodsgolfandwine, #wednesdaybreaksgolfandwine, #whereworldscometogether #golfandwine #paliwigo #golfandwineworldtour2020

Lees de Monday Moods Golf & Wine en Wednesday Breaks Golf & Wine of voorgaande edities van Friday Vibes Golf & Wine.

Geniet van jouw mooie zevende vrijdag in 2020. Be your own ‘Valentine’ of wees het voor een ander.

Ik ben erg benieuwd hoe jouw week en deze dag was.

Voor nu enorme warme en vriendelijke groeten, Peter KlerkxPaliwigo