Monday Moods Golf & Wine nr 7, 17 februari 2020, Peter Klerkx – Paliwigo

…….. stilte na de storm Dennis……….het is bijna een herhaling van vorige week met Ciara

Wederom natuur geweld dat in de laatste 24 uur Nederland en over omliggende landen heeft geraasd. Wat blijkt, ons dagelijkse doen en manoeuvreren wordt dan toch echt bemoeilijkt. in verhouding zijn we dan een echte speelbal van de natuur.

Over speelballen gesproken, hebt u de finale van het ABN Amro tennistoernooi gezien? Het aanstormende talent tegen de gevestigde orde. Wat een verschil in stijl, techniek en zeker ook tactiek. Voor beiden spelers de wijze waarop zij met hun tennis omgaan.

Datzelfde geldt natuurlijk ook voor jou. Hoe ga jij met de dagelijkse en zakelijke elementen om? Ben jij je daarvan bewust? Gewoontes, een bepaalde wijze van dingen afhandelen. Wie en hoe wordt jouw agenda van de dag, week, maand en jaar ingepland?

Jouw lifestyle en business

Deze elementen en omstandigheden zijn er in jouw lifestyle en business. Daar kun je niet omheen.

Geef jezelf de ruimte om op gepaste momenten jouw hersenen te ontladen. Of je lichaam een gepaste rust of juist een fysieke sportieve inpassing te geven. Wat doe jij? Welke elementen met details vind jij belangrijk om te doen?

Mag ik wat met jou delen? Hoe zou het zijn om golf & wine te benutten? Ik weet het. De vooroordelen en de aannames zijn enorm groot soms over beiden. Wat ontzettend leuk is, wanneer je er over praat en dan bedoel ik echt face to face. Er komen dan hele andere details naar boven. Waarom velen het niet willen en of denken dat het niet hun sport of drank kan zijn.

Realiseer je een ding, er zijn weinig sporten waar je met een andere sport. Ieder op zijn eigen manier. Je kan beiden een heel ander niveau hebben en toch enorm veel plezier ‘outdoor’ sporten. Een goed gesprek voeren tussen de moment van slaan door. Zien hoe een ander omgaat met de omstandigheden. Zelfs de wijze van etiquette, zoals dat wordt benoemd geeft een bepaald van en over iemand hoe die is.

Wat dacht jij van een keuze in en met wijn. Zegt dat iets over iemand hoe die is? Wat denk jezelf? Wat denk jij bij de keuze van een koffie en of een thee? Of doe mij een water in plaats van een suikerhoudende frisdrank.

We hebben er allemaal toch een mening(kje) over. Let er maar eens op.

Golf & Wine jouw ontwikkeling

Als jij je met golf & wine zou ontwikkelen, in een persoon met andere gedachten of de wijze van leven? Zou het wat voor jou uitmaken hoe je dan door het leven zou gaan? Op fantastische lokaties komen om golf te spelen. Na afloop te genieten van een goed glas wijn dat jij kiest op basis van datgene dat jij weet. Zonder dat je na hoeft te denken wat een ander ervan vindt. Het advies van een sommelier is dan alleen een constatering van jouw kennis en kunde.

Wat levert het jou op, om wel heel bewust ermee aan de slag te gaan? Hoe fijn is het om heel bewust iets anders te doen met golf & wine?

Als je al golft en een handicap van 24 of lager dan is er echt iets heel speciaals de 3e week 14 April 2020, Schotland The Highlands golf belevingsreis. Ik deel er meer over via de social media (linked in, instagram en facebook). Als je direct meer wilt, contact mij dan gewoon met de vragen of klik op de omschrijvende link.

Heb je vragen over Golf & Wine stel ze mij gewoon. Voor een ander zijn ze ook waardevol om te lezen.

#whereworldscometogether, #mondaymoodsgolfandwine, #golfandwine, #paliwigo, #inspirationvibes,  #wednesdaybreaksgolfandwine #fridayvibesgolfandwine #schotlandthehighlands #golfbelevingsreis

Dank voor het lezen deel je reactie, vraag en of geef die aanvulling. Ik wens jou een mooie dag toe.

Lees de eerdere edities op de links hieronde. Met warme groeten, Peter KlerkxPaliwigo

De voorgaande Monday Moods Golf & Wine: No 6 10 februari 2020