Monday Moods Golf & Wine nr 8, 2 Maart 2020, Peter Klerkx – Paliwigo

De week na carnaval…….

De week na de eerste gevallen in Nederland van het C – virus ……

De Start van de Lente …….

Het moment van de eerste maandag in de nieuwe maand Maart 2020. Mijn lieve hemel wat vliegen de momenten mij om de oren. Hoe ervaar jij dat allemaal?

Onze dagelijkse beslommeringen, het doen van de boodschappen en vervolgens manoeuvreren met alles in jouw agenda. Zijn we nu in verhouding een speelbal van de druk die we ons zelf opleggen? Of maken we ons nou zo enorm druk om met druk maken?

Hoe ga jij ermee om met jouw dagelijkse en zakelijkheden? Ben jij er bewust mee bezig? Zijn het zogenaamde gewoontes die je met op een bepaalde wijze afhandelt. Elementen en de omstandigheden die jouw lifestyle en business beïnvloeden.

Geef jezelf de tijd en ruimte om die hersenen van jouw te ontladen. Ons lichaam gepaste rust en fysieke inpassingen nodig. Ik merk het aan mijzelf. Het wordt lente! Kan niet wachten om naar buiten te kunnen rennen, fietsen, lopen, genieten van de zonnestralen en mijn lichaam op te laden voor het voorjaar.

Dat voorjaar met lekker ‘outdoor’ zijn en de frisse lucht snuiven. De zon voelen als ik sta te wachten na een heerlijk geslagen bal op die golfbaan. Een super lekker glas wijn drinkende al zittende in die loungebank.

Benut die elementen van golf & wine in jouw leven. Laat lekker die vooroordelen en aannames van anderen langs je heen lopen. Het is heerlijk om met iemand en meerdere een ronde te golfen waar face to face contact echt plaatsvindt. Details van non verbale en verbale communicatie waarbij jij lekker op de details en het moment mag reageren. Of zijn we dit allemaal een beetje heel erg vergeten?

Als ik dan morgen weer met de trein mag reizen naar Amsterdam dan kan je er weer de klok op gelijk zetten dat het weer heel digitaal schermpjes kijken is van mijn mede treinreizigers. Wat ik nou zo heerlijk vind aan treinen, ik kan kijken en kijken naar het Nederlandse landschap dat voorbij schiet. Een boom, grasland, koeien, de zonnestralen, wolken, huizen, bruggen en wat allemaal nog meer staat op de Zuid As.

Het is dus weer heerlijk om die golfbaan op te kunnen. Beweging van je lichaam met je hersenen aan de gang te gaan door de coördinaties die je lichaam heeft te doen. Motoriek, beweging, anticiperen op de omstandigheden in plaats van binnen achter je beeldscherm op dat toetsenbord tikkende.

Wat dacht jij van een goed glas wijn drinken? Wat denk jij hiervan in plaats van een suikerhoudende frisdrank of een lekkere thee? We hebben er allemaal een mening over.

Heb je vragen over Golf & Wine dan lees ik ze graag.

#golf #wine #health #photography

#mondaymoodsgolfandwine, #golfanddwine, #paliwigo, #whereworldscometogether, #inspirationvibes,  #wednesdaybreaksgolfandwine #fridayvibesgolfandwine

Ik lees graag als je jouw reactie deelt. Ik wens jou een mooie dag toe.

Lees eerdere edities op klik op de links. Met warme groeten, Peter KlerkxPaliwigo

De voorgaande Monday Moods Golf & Wine: No 7 17 februari 2020