Wednesday breaks – Golf & Wine  no 8 4 Maart 2020

De 8e editie van Wednesday Breaks – Golf & Wine. Ik heb het gevoel dat we nog net met het nieuwe jaar waren begonnen. Het is alweer de eerste week in Maart 2020. Over 6 weken is het Pasen.

Gaat het tegenwoordig dan zoveel harder en of sneller? Nee dat kan niet. Tijd is nog steeds tijd. 24 uur in een dag is het nog steeds. Maak jij dan bewust tijd voor jouw momenten of gaat jouw aandacht en tijd in het nog meer produceren.  Blijven rennen of houd de limiet ook ergens op…

Als The golf & wine professional ben ik wel achter de schermen bezig met vele details waar ik enorm blij van wordt. Die social media benut ik met gepaste maten daar facebook voor mij minder is en wordt. Instagram en twitter op gepaste momenten en Linked in des te meer.

Hoe doe jij dat vraag ik mij dan af? Ik ben er steeds minder van om alles maar te delen en te delen. Is het nou echt zo enorm belangrijk dat ik ieder ding wat doe post. Nou nee, er zijn ook zaken die gewoon hebben te gebeuren en dat hoeft echt niet iedereen te weten laat staan zien en lezen op de social meldia.

In Nederland, Europa en de rest van de wereld vinden er op dit moment dingen plaats die echt niet prettig zijn. Daar kan ik helaas geen invloed op uit te oefenen.

Wat ik wel kan doen zijn de details die wel van belang zijn benutten en toe passen. De momenten en landen waar je komt. Door en met wie op welke locaties.

Onze menselijke factor blijft nog steeds een enorme verbondenheid met handelen en etiquette. Normen en waarden met anderen mensen uit andere landen gaan vaak juist op andere manieren om  dan wij in Nederland gewend zijn. Onze eigen mening met de standpunten zijn echt niet altijd heel correct en dus vriendelijk. Gepaste aandacht is er voor nodig om er mee om te gaan.

Golf & Wine zijn dan ook twee grootheden waar een enorme hoeveelheid details mee zijn gemoeid. Die beïnvloeden jouw handelen en genieten van de momenten in jouw leven en bij het zaken doen. Tijdens een gesprek, een zakelijk overleg of met tafelmanieren tijdens een lunch of een diner.

Op de golfbaan is omgang met etiquette iets dan je gewoon hebt te weten. Ken je het niet ga het zo snel mogelijk leren. Het bespaard jou enorme onprettige situatie.

Wat doet er echt toe? Details worden enorm onderschat met jouw denken en ernaar te handelen. Waar gaat het om? Wat zeg ik wel of doe ik bewust niet? Heb ik met een ouder iemand van doen en wat is zijn sociale en zakelijke positie. Leeftijd en ervaringen. Een vrouw en of man. Sta er eens bewust bij stil.

Je hebt te investeren in jezelf. Vergroot je netwerk en benut en gebruik de kennis met de detaillistische elementen die er met golf & wine zijn. Jij groeit als persoon en als ondernemer. De tijd en aandacht investering met de momenten die noodzakelijk zijn met persoonlijke groei en internationale zakelijkheid krijgt een positieve boost door deze inzet.

Je blijft leren en belevingen hebben voor jezelf, met de mensen die op een gepaste manier weten te handelen en jij als persoon laten groeien.

Golf is echt een sport met details die ik nergens anders kan positioneren in onze wereld. Het is een enorme bijdrage om kans van slagen te geven met de lifestyle en verbonden wijze van business doen.

Your performance grow by doing. Investeren in jouw kennis en netwerken. De komende editie van Friday Vibes – Golf & Wine en volgende week in de Monday Moods – Golf & Wine ga ik een aantal stappen verder met het delen van mijn kennis dat waardevol is voor jou.

Met warme en sportieve groeten, Peter KlerkxPaliwigo

#golf #wine #health #photography

#fridayvibesgolfandwine #mondaymoodsgolfandwine #wednesdaybreaksgolfandwine #whereworldscometogether #paliwigo  #inspirationvibes #golfandwine