Friday Vibes Golf & Wine – nr. 8 6 Maart 2020

De eerste vrijdag in Maart 2020.  Nederland is in de ban van het C – virus. Vele andere landen zijn er ook hard door getroffen. Mensen en zakelijk vallen er grote klappen. Toerisme is nu in een zeer lastige positie terecht gekomen.

Waar leidt dit allemaal naar toe? Mensen worden hard getroffen in persoonlijke en zakelijke situatie. Wat kan je er aan doen? Het advies is om geen grote menigte of events door te laten gaan.

Kan je dan eigenlijke nog wel de trein nemen? Zijn persoonlijke zakelijke afspraken dan nog wel zo verstandig om die door te laten gaan? Is het C – virus dan echt zoveel gevaarlijker en besmettelijke als een griep, sars, ebola virus?

Ik weet het niet. Ik ben geen medicus of virus specialist.

Volgens mij gaat het erom dat we op een wel overwogen wijze omgaan met de situatie. Het is natuurlijk verschrikkelijk wat er gebeurd. Mensen ontvallen ons in onze wereld, overlijden of zitten nu in een zeer bewuste te verblijven isolement.

Zou het iets zijn om de golfbaan op te zoeken? Buiten en met op minimale afstand van 1,5 meter lopen, praten, lachen en bewegen. Je mind en lichaam een verfrissende gedachten en omgeving geven.  Dat is toch een heerlijk iets in plaats van op kantoor of in huis te verblijven.

Sowieso is het iets en goed om aan onze beweging en gezondheid aandacht te geven #health. Hoe veel beweeg jij in plaats of in verhouding zittende aan je bureau, laptop en kijkende naar en gebruikende mobiele device?

We zijn we met ons allen enorm door geslagen. Die digitale tools beheersen ons leven. Social media is daar een gevolg en verlengstuk van. Contact hebben en maken gebeurd nog altijd volgens mij verbaal en non verbaal.

Zien, kijken, horen, voelen en proeven waarbij een zender en ontvanger samen communiceren. Golf & Wine doet niks anders. Je hebt te anticiperen op de omstandigheden en keuzes te maken. Vragen en kijken. Wat kies ik om een resultaat te hebben.

Het gaat erom dat jij jouw beslissingen neemt. Golfen is een sport met vele invloeden en omstandigheden. Sportief en sociaal. Strategie en tactiek. Techniek toepassen met gebruiksvoorwerpen. Golfclubs en golfbaan. Mensen en outdoor omstandigheden. Het maakt ook geen donder uit wie jij bent en hoeveel poen je hebt. Golf is in zijn eenvoud zo puur als het is. Overal over de wereld te spelen. Geen onderscheid tussen vrouwen en mannen. Jong of oud.

Het C – virus maakt geen onderscheid daar het geen grenzen kent. Tegenwoordig zijn er voor Golf & Wine net zo min grenzen. Spelen en drinken kunnen we het overal. Het enige dat van belang is zijn bewuste keuzes te maken.

Wat deel jij over golf & wine naar anderen? Durf jij er over te communiceren? Ben je te bescheiden of zelfs bang om erover aan te worden gesproken met datgene wat je deelt. Zou een andere positieve houding er mogen zijn: what the F wat anderen er van vinden of over denken hoe ik golf en wat ik weet en kies met en over wine.

Het gaat om jouw leven…. Toch? Hebben we allemaal aan die ideaal beelden te voldoen? Zoek naar een passende setting die voor jou in balans is. Be happy en maak je eens minder druk om wat anderen er allemaal van vinden.

Op naar een mooie Friday Vibes Golf & Wine dag die ik ga beleven. Zin om met de twee mensen in het gesprek voorwaartse stappen te maken. Golf & Wine twee key words die in onze fantastische wereld mensen en dingen bij elkaar brengen.

#golf #wine #health #photography

#fridayvibesgolfandwine, #mondaymoodsgolfandwine, #wednesdaybreaksgolfandwine, #whereworldscometogether #golfandwine #paliwigo

Lees voorgaande edities van de Monday Moods Golf & Wine en Wednesday Breaks Golf & Wine of voorgaande edities van Friday Vibes Golf & Wine.

Geniet van jouw heerlijke vrijdag de 6e maart 2020. Voor nu enorme warme en vriendelijke groeten, Peter KlerkxPaliwigo