Wednesday breaks Golf & Wine 8 Januari 2020

Monday Moods Golf & Wine nr 9, 9 Maart 2020, Peter Klerkx – Paliwigo

Een nieuwe dag bij het begin van deze 2e week in Maart 2020. De eerste dag van een nieuwe week met het C – virus in Nederland, Europa en de wereld. Overal waar ik vandaag kwam ben ik er toch (in)direct mee bezig geweest. Eigenlijk best wel raar als ik er nog langer over nadenk.

Hoe komt het dan toch dat we deze week na meerdere gevallen in Nederland, het C – virus nog niet onder controle hebben? Wat zijn daarvoor de oorzaken? Kan je dan toch ongemerkt een infectie oplopen. Ik bemerk zelf vandaag reizende naar Amsterdam dat ik toch diverse keren elementen aanraak. Bij diverse plekken wordt aangegeven dat je je handen hebt te wassen. Alleen tot hoever gaat het? Kan je met alleen de handen wassen, los van het fysieke van een andere in je directe omgeving besmet te raken?

Die dagelijkse rompslomp en belemmeringen, boodschappen doen en vervolgens manoeuvreren met jouw winkelwagens. Wat kan je wel aanraken en allemaal niet? Ik ben toch echt enorm benieuwd waar we naar toe gaan. Hoe ga jij ermee om met jouw dagelijkse en zakelijkheden?

Italië gaat compleet dicht. Mama mia. Wat is er allemaal aan de hand? Gaat dit te ver of is het knetter hard noodzaak?

Het voorjaar staat voor de deur met weer heerlijke ‘outdoor’ activiteiten en frisse lucht om op te snuiven. Gaan we die zon nou eens echt voelen? Ik sta te trappelen en kan niet wachten om na een heerlijke dag eindelijk weer die heerlijk geslagen bal op die golfbaan na te hebben gekeken.

Heb jij voor jezelf al goals gemaakt voor jouw golf? Welke banen ga je dit jaar spelen in Nederland? In Europa of zelfs de wereld? Ga je bijzondere wijnen drinken? Bezoek je de betere wijnhuizen in Nederland of het buitenland?

Ik weet het wel …. Weer mooie doelen staan. Mijn handicap gaat naar beneden. Wijnen die ik ga proeven zijn die van de mooie familie wijnhuizen. The Tope 25 of the World? Wat gaan we er voor heerlijke gastronomie bij eten?

Benut die elementen van golf & wine in jouw leven.

Wat ik vandaag nou zo heerlijk vond met het treinen. Kijken, kijken en kijken naar het Nederlandse landschap. Het is weer super om dit ook op die golfbaan waar te nemen en komend weekend weer lekker naar buiten. Kan het wel met het C-virus? Ik ga er nu niet over nadenken.

Quality time met vrienden op de golf. Na afloop heerlijke ouwe hoeren en borrelen. Genietend in de voorjaarszon, hoe heerlijk mag het zijn!?

Dit zo hebben geschreven, dan heb ik niet echt informatie over Golf & Wine naar jou gedeeld. Wat zou jij nou echt willen lezen? Deel het en dan lees ik het graag om vervolgens de volgende keren ook naar andere te mogen geven.

#golf #wine #health #photography

#mondaymoodsgolfandwine, #golfanddwine, #paliwigo, #whereworldscometogether, #inspirationvibes,  #wednesdaybreaksgolfandwine #fridayvibesgolfandwine

Ik lees graag jouw reactie. Deel het gewoon. Ik wens jou een hele mooie dag en week toe.

Lees eerdere edities op klik op de links. Met warme groeten, Peter KlerkxPaliwigo

De voorgaande Monday Moods Golf & Wine: No 8 2 Maart 2020