Wednesday breaks – Golf & Wine  no 9 11 Maart 2020

Alweer de 9e editie van Wednesday Breaks – Golf & Wine….

Waar zijn we vandaag de dag allemaal in beland? Noord Brabant is de provincie waar blijkbaar het C Virus het meeste toe heeft geslagen. Of komt het door dat we er beter mee om gegaan zijn door mensen te testen?

Gepaste voorzichtigheid met de juiste aandacht voor gezondheid is van levensbelang. Gezondheid is niet te koop. Denk dus na over wat je doet, handelt en waar je naar toe hebt te gaan.

Des al niet te min. Laten we elkaar niet gekker en banger maken dan wat het is. Heb jij je wel eens afgevraagd hoeveel mensen door een griep virus worden getroffen? Wat dacht je van mazelen of anderen virussen die wij mensen anderen kunnen geven terwijl we het niet eens weten.

Als je dan toch de grote menigte hebt te vermijden. Is dan op gepaste wijze golfen iets?

Volgens mij Is dat zeer goed mogelijk om te doen. Die 2 meter afstand geen probleem. Iets vast pakken? Golfhandschoenen aan trekken. Je geeft niemand een hand of een knuffel.

Je eigen golfbal pakken en je pitchmark herstellen dat deed je toch al? Of niet : ) De bunker aanharken met die hark dan pak je even een safety handschoen uit je tas.

Volgens mij hebben we een enorme mogelijkheid om op gepaste wijze toch te kunnen socializen. Werken aan de gezondheid in plaats van binnen achter een computer zitten. Wat raak je allemaal wel niet aan als je op kantoor zit. Des infecteer jij wel jouw toetsenbord? Je mobiele telefoon….niet verder over nadenken want je zou bijna een smetvrees krijgen. Dus ja beste mensen denk er eens echt over na.

Na afloop een goede wijn drinken die de nodige ingrediënten heeft om als extra afweer te kunnen dienen? Goed gezond eten met de juiste elementen en vetten. Een goede fles wijn dan desinfecteer je je mond va binnen… toch?

Oh my god, hoe meer ik erover schrijf des te gekker gaat het worden. Is golfen in Noord Brabant dan nog wel veilig genoeg? Of hebben we dan toch uit te wijken in Nederland naar al de andere Top Nederlandse Golfbanen. Ja want die hebben we echt. Reizen naar onze andere buurlanden en of landen in Europa is nu wel een dingetje.

Azie waaronder Japan en Zuid Korea, ik heb het gecanceled op aanraden van Buitenlandse Zaken. Er zijn nog een paar landen waar we zeker naar toe kunnen vliegen. Dan behouden we die Slots voor de KLM in ieder geval en vliegen we zeer prive bijna want vele passagiers hebben hun vluchten gecancelled.

Ik breng dat wel op de terugweg die heerlijke wijnen of whisky’s mee.

Al met al voor nu een gepaste voorzichtigheid. Daar en tegen ben ik de mening toebedeeld dat er ook echt wel mogelijkheden zijn met golf & wine. Wil je weten welke? Neem contact op. Door een op een of met een groep van 3 of maximaal 6 zijn de risico’s te beperken.

We geven dan na afloop geen handjes meer….. 😊 dan appen we wel… en toasten via de video op interactieve wijze met een goed fles wijn die ik jullie ontsmet van de buitenkant dan mee geef.

Proost op het moment van het leven dat we in Nederland mogen en kunnen hebben daar er anderen landen en dus mensen zijn die veel harder zijn getroffen. Dank voor de mensen die ons vanuit hun medische professie helpen met alle gevaren van dien.

Let goed op jezelf. Investeer in gezondheid. Geef jouw kennis en netwerken de gepaste aandacht.

De komende editie van Friday Vibes – Golf & Wine en volgende week in de Monday Moods – Golf & Wine ga ik een aantal stappen delen waar mijn kennis en ervaring waardevol is voor jou.

Met warme en sportieve groeten, Peter KlerkxPaliwigo

#golf #wine #health #photography

#fridayvibesgolfandwine #mondaymoodsgolfandwine #wednesdaybreaksgolfandwine #whereworldscometogether #paliwigo  #inspirationvibes #golfandwine