De Wereld golftour 2020 met 365 dagen begeleiding en golfen op 15 Nederlandse topgolfbanen

Als je bijna alles al hebt in jouw leven, dan is deze onwaarschijnlijke golf wereldtour het allereerst wat jij wilt beleven in 2020. Een jaar om nooit meer te vergeten met al zijn bijzondere momenten, verhalen en ervaringen. 


Golfen met personal full time support, reizen, wijn, sake en whisky. Plaatsen zijn beperkt. Er is slechts ruimte voor maximaal 6 personen. Het is beschikbaar voor personen die zich herkennen in de volgende zaken: 

• Jij bent een gedreven CEO, topmanager of ondernemer, die binnen de persoonlijke en zakelijke hectiek grote verantwoordelijkheid draagt. 


• Jij ervaart mentale en fysieke druk vanwege de hoge prestaties die je in je bedrijf levert. 


• Jij wilt optimaal richting en inhoud wilt geven aan jouw sport “golf” en graag geniet van wijn, sake en whisky, zodat jij meer balans ervaart in business en lifestyle.

Ik, Peter Klerkx, oprichter van Paliwigo (Passion lifestyle wine golf) heb vanuit mijn eigen ervaringen en met mijn kennis en kunde als matchmaker voor golf(courses) & wine(ries) een fantastische golf wereldtour ontwikkeld waar sport en genieten samenkomt.

Daar waar mogelijk, zal op locaties extra of bijzondere plekken, super waardevolle aanvullende details met: wijnen, sake en whisky worden versterkt. 


Meer momenten en unieke contacten worden vanuit het netwerk verbonden. 

Ik heb vanuit mijn kennis en kunde, met mijn ervaringen heel veel betere golfbanen in Nederland gespeeld. 


Ik weet jou vanuit mijn gedegen (inter)nationale opleidingen en publicaties mee te nemen naar die betere (inter)nationale golfbanen. En ja, ze zijn er echt.

 

Niet alleen in Nederland, Europa, zelfs wereldwijd waaronder Japan, Australië, Nieuw-Zeeland en Tasmanië.

Het probleem met golf is dat er een veel te grote keuze in golfbanen is. Wereldwijd zijn er 33.000 golfbanen. Ieder jaar zijn er weer nieuwe rankings van de Top 100. 


Het gevolg is dat er een aantal banen niet vrij toegankelijk zijn. 

Golfen blijft zo beperkt tot de uitverkorenen. En graag maak ik deze banen toegankelijk voor jou. 


Wat is jouw gevoel en of keuze die jij hebt te maken om niet op jouw home golf course te golfen maar wel op 

een vreemde Top golfbaan te spelen? 


Hoe doe jij dat en met wie ga jij dan golfen? 


Weet jij dan op welke elementen en details jij die golfbaan hebt te selecteren? 


Nog veel belangrijker is dan ook nog hoe jij een starttijd weet te bemachtigen om op die Top golfbaan te mogen golfen?


Los van het feit hoe zo’n golfbaan dan te spelen is, toch? 

Of is dat laatste ook iets waar jij mee worstelt?  


Of herken jij het gevoel dat jij gaat golfen op jouw geselecteerde golfbaan en dat je denkt van, oh my god, op wat voor een golfbaan en setting ben ik nu weer terecht gekomen? 

Dit is absoluut niet wat ik ervan had verwacht?


Heb jij dat verlangen om wel op die (inter)nationale Top golfbanen te mogen golfen? 


 Jij hebt er een goed gevoel bij en denkt, morgen wil ik hier weer een ronde golfen? 


Of jij hebt inmiddels van die derde tee afgeslagen en je komt in de flow van die golfbaan terecht. 


Jij ervaart nu pas hoe goed die details en moeilijkheid van die golfbaan zijn, waarbij je dus nu denkt van: Ja dit is wat ik wil beleven, leren, ervaren, geen standaard ligging met andere speel omstandigheden die echt goed zijn. Deze golfmomenten zijn er ook voor jou. 


Geniet alvast van alle momenten en beelden die ik heb zelf vastgelegd en het zijn "echte" onbewerkte foto's.

Aan deze opdrachtgevers hebben wij bijzondere opdrachten en services geleverd.

Voor deze organisaties en opdrachtgevers hebben wij mooie projecten, opdrachten uitgevoerd en onze producten met services geleverd. Wij willen deze namen en onze waarden niet ontnemen om met jou te delen. Wilt u meer weten vraag het ons.

Ik heb uit 33.000 golfbanen wereldwijd de keuze gemaakt waar te golfen en samen unieke momenten te beleven. Van Nederland tot Europa (o.a. Frankrijk, Schotland, Portugal, Italië) en bestemmingen als Japan - Verenigde Staten Canada – Argentinië Australië - New Zeeland – Tasmanië.

Ga mee en meld je aan om deelgenoot te zijn van deze unieke golf wereldtour in 2020.

Over Peter

Golf is in mijn leven mijn “overleving” geweest en de sport heeft op zijn manier mij enorme voldoening en bijzondere momenten met plezier gegeven. Sporten is voor mij één van mijn middelen om te genieten en met anderen sportieve momenten te beleven.


Met team sporten zoals hockey heb je met een team, wedstrijden en competitie te maken. Als je gaat mountainbiken heb je zelf te trappen en een eigen route te bepalen. Met windsurfen, wat ik ook heb gedaan, ben je afhankelijk van wind, water en surfmaterialen. Al met al best heel veel externe omstandigheden.

Golf is een sport met een bal, een golfclub, een hole en jij die slaat, al dan niet alleen en of met anderen. Je speelt een friendly round of golf, of speelt tegen de elementen, of je hebt een wedstrijd tegen een directe tegenstander en of een met alle deelnemers van die wedstrijd.


Golf speel je op diverse plekken in onze wereld. Soms met heel veel anderen of juist zeer beperkt en besloten op een privé golfbaan. Bijzondere locaties en met mensen die het een fantastische en heerlijke sport vinden met echte “outdoor” beleving.

Vanuit mijn interesse heb ik mij ten doel gesteld om met mijn

“Golf & Wine - Lifestyle & Business Academy” de kennis hierover toegankelijker te maken.


Ik heb vanuit mijn eigen ervaringen en ontwikkelingen geleerd en ervaren dat golf & wine juist enorm benaderbaar is. Om jezelf te ontwikkelen is het in bepaalde situaties zeer wenselijk dat je specifieke details van en over golf & wine kent. Deze juist inzetten versterkt jouw positie zowel zakelijk als privé.

Het is mijn doel om deze kennis voor iedere deelnemer toegankelijk en inspirerend te maken.

Testimonial


"Het was een prachtige golfbeleving! En door de baan leer je aanmerkelijk meer dan in een kunstmatige vorm op de driving range. Naast de heerlijke golf ronde heb ik erg genoten van Peter zijn professionele suggesties. Met name het filmpje in combinatie met zijn tips laat duidelijk zien waar de golfschoen wringt. De eerste doelstelling is wat mij betreft al gehaald, namelijk: dat ik weer vertrouwen heb in het stabiel realiseren van mijn huidige handicap van 19 en misschien nog wel wat meer kan dalen. Nogmaals dank en wat mij betreft voor een herhaling vatbaar!

Arjan van Nistelrooij - Apotheker

In het programma van de wereld tour 2020 zijn de volgende bestemmingen opgenomen:


In Nederland zijn dat mijn top 15 golfbanen:

Bernardus, De Kennemer Golf & Country Club, Eindhovensche Golf, Utrechtse golfclub De Pan, Noord Brabantsche Golfclub Toxandria, Hilversumsche Golf Club, Noordwijkse Golfclub, Koninklijke Haagsche Golf & Country Club, Rosendaelsche Golfclub, Golfclub De Hoge Kleij, Leender GC Haviksoord, Golf & Countryclub Lauswolt, Golfsociëteit De Lage Vuursche, Golfclub De Dommel. Domburgsche Golf Club (in willekeurige volgorde) 


Aanvullend hoort er een goed glas wijn bij met de passende gastronomie. Mogelijk bezoeken we nog aanvullend musea of een bijzondere plek in Nederland. Laat u verrassen zou ik zeggen.


Het is een genot om vanaf de doorgaande weg door de twee gemetselde pilaren heen te rijden, met de aanduidingen van de Koninklijke Haagsche, over die hoge en schaduwrijke beukenlaan waar op het einde een slagboom heel zacht omhoog gaat waardoor wij de auto’s parkeren op de parkeerplaats. 


Heb je het fantastische gebouw gezien waar de leden en gasten mogen verblijven dat uitkijkt langs de zuidelijk gelegen bosrand en die begeleidt wordt met de noordelijke hoge duinrand. Zie je in de verte, kijkende over de groene glooiende fairway met daar in de hoogte, op het duin, de laatste 18e tee waar je straks nog vanaf mag slaan.


Sluit je ogen en visualiseer het eens om vanaf dat moment te lopen en te golfen naar de 18e green die voor het clubhuis ligt te wachten op jou, om die laatste slag uit te holen, na een heerlijke ronde golf door de fantastische duinen die er zijn in Nederland. 


Velen weten deze Hollandse parel nog steeds niet te ontdekken en of de moeite nemen om te spelen. Neem van mij aan dat als jij op een aantal hoge duinen hebt gestaan, om je heen hebt gekeken naar de verschillende windstreken en jij de enorme diversiteit hebt gezien en beleefd, dat je de dag erna daar weer wilt golfen. Op dit soort golfbanen heb je nooit een saai moment en wil je steeds weer terug om er golfen of simpelweg er gewoon te zijn.


• Japan: Tokyo - Mt Fuji - Osaka - Kyoto - Mie Prefecture eind Maart – begin April 2020


We bezoeken onder andere: Meji Jingu (Tokyo) Tokyo tower/ Skytree, toplocaties, Ise Jingu (Mie prefecture) Osaka city. Kyoto city, Tokyo city, Shinkansan, Sake breweries, Tsu Country Club, Ise country, Kawana Golf Club club, Nama san divers, local restaurants.


In Japan is het niet ongebruikelijk om na afloop in een heerlijk warme onsen (hotbath) na te relaxen. Stilte is wel een juist en passend moment van etiquette. Vooraf heb je je als persoon op de speciale plekken te reinigen en te wassen van top tot teen in plaats van dit achteraf te doen wat gebruikelijk is in de westerse wereld. In Japan is het dus precies andersom. Een enorm voordeel is is dat heel snel went en je zult het missen als je thuis bent. Het heerlijke aan Japan is dat het uit eten en de sociale activiteit een moment van samen zijn is. Golfen wordt vaak in 4 ballen gespeeld met een caddie die dat voor de flight stuurt en regelt. 


's Avonds uit eten in Japan. Ga je mee naar een super unieke lokale plek in het bos van de bewoonde wereld? Wanner je bij restaurant arriveert en langs loopt hoor je een stromend beekje en is er een speciale put waar de “verse vis” wordt uitgenomen, om a la seconde de lokale speciale gerechten te maken. Het geheel wordt bereid in en op de typische Japanse kookeilanden, met eromheen zitgelegenheden van verlaagde voetenbanken. 


De Sake zal rijkelijke vloeien om met lokale verse eigen seizoen gerechten een heerlijk geurende en gastronomische avond te hebben. Sake komt uit de streek bij één van de beste producenten uit de Mie prefecture waar we ook zeer waarschijnlijk op bezoek gaan. Ik heb de eigenaren al drie keer persoonlijke mogen treffen in Japan en in Europa.


• Schotland: The Highlands Midden April 2020. Dornoch is de plaats om te zijn en waar we verblijven in de Linkshousedornoch. We golfen op Royal Dornoch Golf Club, Carnegie Club nabij Skibo Castle, Brora & Tain. We gaan ervaren en leren wat whisky is. Alles voorzien met passende Schotse gastvrijheid.

 

• Portugal: Mei 2020 Lissabon is de stad om te zijn. We bezoeken hier heerlijke restaurants, spelen enkele topgolfbanen en genieten van de gastvrijheid van Portugal. 


• Italy in Mei & Juni 2020 Turijn en Piëmont met topgolfbanen. Heerlijke restaurants, flaneren door de straten en genieten op de terrassen.


• USA Juni & Juli 2020 Een uniek programma, Bandon Dunes (vijf golfbanen) die worden aangevuld met wijnen uit Oregon state. We reizen door naar de kust in San Francisco en gaan naar de wijngebieden van Napa, Sonoma en California. Uiteraard spelen we daar enkele topgolfbanen als Spyglass, Monterey, Torrey Pines. Een beleving die je niet gauw vergeet. Mogelijk doen we Wisconsin aan….


• Canada: Augustus 2020 Een land met zoveel gave details die je niet gaat vergeten. Kust Nova Scotia, spelen op Cabot Links & Cabot Cliff, Cape Breton High Land Links, Banff Springs & Jasper Park Lodge, Stewart Creek, 

Tobiano British Columbia Predator Ridge Okanagan Valley, Grey wolf course, Panorama BC


• Frankrijk: September 2020 Rondom Parijs en de bijzondere details die ermee samen hangen. Golf, Champagne en Wijnen met gastronomie, Kunst, Musea, Loire en de tuinen met omgeving van Versailles


• Scotland St. Andrews: In oktober 2020 spelen de beste banen die er in deze omgeving zijn er waar we welkom zijn om te golfen. Golfbanen als Crail, Kingsbarns, The Old course (als het mogelijk is, garantie is niet af te geven) Panmure, Scotscraig, Lundin De eigentijdse Schotse elementen zullen er zeker niet voor onder doen. Gin, Whisky, Lokale Gastronomie, details van St. Andrews aangevuld met places you never have visit. Het graf van Old & young Tom Morris, het golfmuseum, flaneren over het strand en bezoek aan pittoreske haven.


Het is na 19:00 uur ’s avonds in St. Andrews Schotland. We lopen als groep langs het R & A gebouw waar we naar links kijken over de eerste tee box van The Old Course met de brede fairway van 1 en 18. 

Dit is zo’n moment in je leven waarbij je denkt van, ja, dit is het unieke van golf. 


Waar in de wereld heb je een strak gemaaide groene zeer brede fairway waar een weg door heen ligt, die door plaatselijke verkeer gewoon wordt gebruikt. Je kijkt en ziet in de verte het Old Course hotel staan dat uitkijkt over de 4 holes, 1 en 2 en 17 en 18 met de contouren van St. Andrews als stad. 


De zee laat van zich horen doordat de golven uit rollen over het strand. Niemand speelt er nu golf maar morgen gaat het gebeuren. Kunnen we spelen? Wie weet of we geluk hebben in de ballot. We lopen over het strand, om na die frisse neus daarna plaats te nemen in een lokaal heerlijk geurend restaurant. Het leven is dan toch echt best bijzonder. Golf en de heritage van St. Andrews Scotland. En wacht er is nog veel meer moois te beleven in The Highlands van Scotland. Of al die andere altijd groene golfbanen waar iedere baan zijn eigen historie heeft.


• Argentinië: November 2020 Het land van wijnen, uitgestrekte gebieden met natuurschoon, Golfbanen zijn verweven in de cultuur en het landschap. Beleef de puurheid van het land met de eigen gastronomie in Buenos Aires – Mendoza - Patagonia


• Australië – Nieuw-Zeeland - Tasmanië: December 2020 Melbourne, Sydney, Auckland, Queenstown, Hobart.Cape Kidnappers, Wairaikei, Kinloch, Paraparaumu, bezoek aan en op de Franz Josef Glasier. Golfen op Tara Iti, Cape Kidnappers, Jack’s Point, The Hills, Golfen op Royal Melbourne, Kingston Heath, Victoria Golf course, The National. Moonah Cape Wickham – Ocean Dunes & The Lost Farm, Barnbougle Dunes New South Wales – Bondi Beach


Hoe zou het voor jou zijn om ’s ochtends vroeg wakker te worden met een zonsopgang in Queenstown, Nieuw-Zeeland. Met een heerlijk uitzicht over het rustige blauwe meer en de besneeuwde bergtoppen in de achtergrond.

 

We rijden gezamenlijk naar de golfbaan van Jack’s Point alwaar ons een wijde scenery wacht met fantastische uitzichten. Wederom zie jij hier het azuurblauwe mediterrane meer, met in de verte de besneeuwde bergtoppen, waarbij de vogels in de schone frisse Nieuw-Zeelandse lucht het enige geluid maken wat jij hoort. 

Je kijkt vervolgens over je schouders naar de strakke en vers gemaaide roodzwenk fairways heen. Jij gaat naar de driving range, waar jullie vanaf kort gemaaid gras die spierwitte top golfballen wegslaan. De golfballen komen van je golfclub blad af alsof je Tiger Woods bent. Putten op de oefengreen maakt je gelukkig want ze weten hier hoe goed rollende en eerlijke groene greens behoren te zijn.


Ga je mee naar de eerste tee? Ik weet namelijk wat je te wachten staat.

Testimonial


‘Peter heeft twee keer onze baan en dienstverlening beoordeeld als mistery guest. Zeer aan te raden wanneer u eens “vreemde ogen” naar uw golfbaan wilt laten kijken. Een duidelijk rapport met voorgestelde acties is uiteraard onderdeel van zijn diensten. Een aanrader voor elke club.’’’

Gerd-Jan Toonen, Golf Club manager at Lochemse Golfclub

Voordat jij besluit om mee te gaan wil ik graag het volgende met jou delen:

• De investering die jij doet, om deel te nemen aan deze wereldtour 2020 met 24/7 personal golf support begeleiding en 15 Top Nederlandse Golfbanen ervaren, staat in geen verhouding, tot wederom de aanschaf van een hele mooie snelle luxe auto, toch?
• Dat wat jij gaat beleven is nergens anders te verkrijgen in deze vorm.
• Mijn commitment om jou deze unieke belevingen met verbeteringen van jouw golf te geven gun ik jou enorm. Ik weet zelf wat er voor nodig is om de stappen en verbeteringen te maken met golf gekoppeld aan de reizen en belevingsmomenten. De aanvullende momenten met wijnen, sake en whisky en de overheerlijke gastronomie zijn niet in Nederland te beleven. 
• Ontmoetingen met gelijkgestemden die net als jij gepassioneerd zijn over golf, wijn en genieten van het leven. Jij gaat daarbij ten volle jouw vijf zintuigen inzetten en gebruiken. Je komt weer tot leven in plaats van alleen maar hard en teveel werken. Hoe zou dat voor je zijn?

Wat gebeurt er als jij besluit mee te gaan?

• Jouw verlangen om beter en prettiger te golfen wordt door jouw deelname beter ingevuld.
• Jij ontwikkelt je naar een andere golf(st)er die ook prettiger geniet van de momenten op de golfbaan in plaats van alleen van de frustraties en irritaties.
• Keuzes maken in het leven, zakelijk en met golf gaat jou voortaan gemakkelijker af. Je leert dat beter en intuïtiever te doen.
• Je gaat niet alleen jezelf beter leren kennen maar ook de gelijkgestemden in de groep. Hierin kan jij jouw kennis en kunde delen anderen tijdens onze wereldtour. Persoonlijke groei en versterken van je netwerk levert veel op.

Testimonial


‘’Peter is a great allrounder in the golf industry. He has a very wide knowledge of the game and golf courses in particular. Peter helped us out during a big corporate golf event shooting some great photos. Above all Peter has an inspiring, positive and energetic personality that can help you in a wide range of area's.’’

Hidde Verschuur, C;ub Manager at Eindhovensche Golf 

Als jij tot de investering en deelname over gaat, dan ontvang jij:

• Spelen op 15 Nederlandse topgolfbanen". Iedere 3 weken beleef je één van die topbanen. Hierbij zit mijn personal golf support service
• Je bezoekt en speelt op meer dan > 80 (inter)nationale golfbanen 
• Je bezoekt wineries, sake-, whisky breweries waar je wordt onthaald met de heerlijke lokale gastronomie
• Meer dan > 500 uur persoonlijke golf support en ik ben 24/7 bereikbaar voor jouw vragen
• Je beleeft meer dan > 10 internationale vluchten
• Er zijn meer dan > 75 overnachtingen
• Alle vluchten, transport en lokaal vervoer zijn inclusief met de investering

Waarom de elementen van “golf & wine” jouw betere resultaten en belevingen met golf brengen?

• Uniek, dit is echt nergens anders te verkrijgen. Dit komt ook niet meer in deze samenstelling terug en zeker niet voor deze investering. In 2021 gaat het omhoog. 
• Jouw leven en golf krijgt een enorme boost en verrijking. De beleving is van onschatbare waarde! Jij hebt straks de herinneringen, verhalen en fantastische momenten voor jezelf en met (nieuwe) golf vrienden.
• Wil je nog meer lezen en of verhalen horen? Vraag het mij en ik deel er nog vele van over de wereld. Nog beter is het om ze zelf te gaan beleven. Bijzondere (inter)nationale golf bestemmingen met aanvullende elementen die nog veel meer unieke en mega persoonlijke waardevolle aanvullingen geven. 
• Jij leest dit nu en denkt ….. dit wil ik echt wel beleven. Hoe kan ik dit ervaren? En je weet zeker dat het jou lukt om dit voor elkaar te krijgen, vanuit jouw persoonlijke en zakelijke situatie?
• Of heb je ondertussen heel hard de nodige frustraties naar boven gehaald?
• Hoe krijg ik dat allemaal in mijn agenda en planning voor elkaar?
• Op welke wijze ga ik dat aan mijn zakelijke- en sociale netwerk met relaties vertellen?
• Kan ik er echt die 100 dagen voor vrij plannen in het jaar met mijn werk en sociale agenda?
• Hoe heb ik mijn afwezigheid dan te regelen voor die dagen in 2020?
• Help, ik ben dan niet 24 uur voor mijn business bereikbaar, hoe moet dat dan?
• Is het die investering en tijd wel waard en wat krijg ik er dan voor terug?
• Hoe heb jij dit soort ervaringen en momenten in het verleden voorheen opgelost?
Het is toch allemaal op zijn pootjes terecht gekomen. Dus jouw bezwaren en onzekerheden met en angsten hebben allemaal een passende oplossing gekregen. Als jij die voorgaande praktische hindernissen weet op te lossen en de mogelijkheid ziet om mee te gaan, dan heb ik het volgende te delen naar jou.

Ga mee en meld je aan om deelgenoot te zijn van deze unieke wereldtour in 2020. De criteria voor jouw deelname zijn:

Deze wereld golftour 2020 is met zijn aanvullende services en details echt niet voor iedereen. Het heeft niks te maken met iemand persoonlijk of financiële situatie. Wel met een aantal praktische criteria, waar ik en de andere deelnemers enorme waarde aan hechten.
• Om de sfeer en beleving in de groep van 6 personen te garanderen, is er allereerst het commitment nodig dat je de 100 dagen in 2020 aanwezig bent tijdens de reizen en andere gezamenlijke activiteiten die staan gepland. Zoals iedere 3 weken op een topgolfbaan in Nederland spelen en personal golf support krijgen.
• Als groep reizen wij gezamenlijk en gaan een band met elkaar aan. Daarom is dit commitment belangrijk. Dit zorgt ervoor dat de basis om een geslaagde wereldtour 2020 te beleven voor iedere deelnemer aanwezig is.
• Deelname vereist een minimale handicap van 24 of lager, voor zowel de mannen of vrouwen. Dit is de minimale eis van toelating op de (inter)nationale golfbanen om er te mogen golfen. Mocht je het “nog” niet hebben dan kunnen we daar samen aan werken zodat je in 2021 wel mee kan.
• Een passende balans in de groep is belangrijk. We vormen een “Mastermind groep” met een krachtige dynamiek. Wij trekken 1 heel jaar met elkaar op en beleven bijzondere momenten die je graag met elkaar deelt. Samen groeien we en verbeteren we onszelf.
• We laten een footprint achter en er ontstaan nieuwe krachten in onze fantastische wereld zowel op menselijk als sociaal economisch vlak.
• Vooraf heb ik met alle potentiële deelnemers eerst een persoonlijk gesprek waarbij een aantal vragen en details openlijk naar elkaar worden besproken. Dit is een pré-kwalificatie gesprek. Deze vindt plaats nadat je je eerst hebt aangemeld en op de aanmeldingslijst komt te staan. Wie zich als eerste aanmeldt krijgt ook de meest eerlijke kans om deel te nemen. Vol is vol. Wacht er dus niet te lang mee.
• Ik wil ook dat jij jouw vragen en verwachtingen naar mij toe kenbaar maakt. Deze zijn van belang om teleurstellingen te voorkomen.

Jouw investering € 99.999 excl. Btw.

Wat levert jouw de deelname op?

• Jij krijgt een enorme boost aan (golf)ervaring met bijzondere elementen aangevuld vanuit de smaakpupillen en
belevingsmomenten
• Jij gaat aan de slag met jouw golf als nooit te voren
• Jij past straks toe wat jij hebt geleerd met de momenten en details in jouw werkelijke leven. Na deze golf wereldtour ben jij een completer mens geworden. Verrijkt aan alle kanten van jou en het leven.
• Jij plaatst gemakkelijker in jouw leven details die dan veel minder tijd en neem jij moeiteloos beslissingen. Per saldo levert het meer op en jij verdient de investering terug.
Jouw voordelen van deelname: • Het bespaart het jou enorm veel voorbereidingen en tijd gelet op alle elementen die jij hebt te regelen als je dit zelf zou doen. Golfbanen en tee time, tijd, vervoer, vluchten, overnachtingen in hotels en documentatie materiaal.
• De selectie van de te spelen golfbanen, is op basis van eerdere ervaringen door mij. Veelal doordat ik ze gespeeld heb. Door locaties en details te weten is dat een enorme bijdrage voor jouw wereldse golfervaringen. Sommige golfbanen worden voor mij ook met jullie een uitdaging daar ik daar nog niet ben geweest.
• Mijn persoonlijke golf support voor één heel jaar lang om jouw golf- en persoonlijke ontwikkelingen optimaal te verbeteren. Dit programma is echt veel meer dan alleen golfen. 
• Bedenk eens hoeveel uur jij op jaarbasis aan golf besteed? Hoeveel is daarvan effectief ter verbetering en of beleving? Mag ik jou laten ervaren dat golfen zeker niet alleen “rondes spelen” is. Je gaat je golftijd veel effectiever benutten.
• Je gaat op een veel gerichtere en effectievere met jouw tijd en aandacht om voor jouw golf. De verschillende golfbanen zullen je flink triggeren om enorm veel beter te worden.
• We geven jouw fysieke, psychische, visuele, golf technische en golf game handelingen de echte aandacht die het nodig heeft. Daarnaast ontvang je fantastische, niet dagelijkse golfbelevingen op al die verschillende golfbanen met “outdoor” omstandigheden.

Testimonial


"Always flexible and accountable, offers his service with a creativity. It's good to have him as a business partner.’’

Yosuke Kagawa, JFC Holland

Als jij besluit om deel te nemen dan zijn dit: Jouw “fantastische” bonussen:
• Ontvang iedere week inspiratie via de digitale snelweg (minimaal 52 momenten)
• Jij ontvangt iedere maand fysiek een inspirerende golf “foto” op een A3 formaat geprint op Forex materiaal zodat jij daar naar kan kijken.
• Ik geef een "inspirerend gastcollege in jouw netwerk over golf & wine"
• Je ontvangt 4x per jaar 6 speciaal voor jou geselecteerde topwijnen.
• Je ontvangt 4x per jaar 3 bijzondere sake’s.
• Je ontvangt 2x  per jaar een unieke whisky in een giftbox.
Ga mee en meld je aan om deelgenoot te zijn van deze unieke wereldtour in 2020. De golf wereldtour 2020 start op 1 januari 2020. Wat is er nu nog voor nodig om jouw deelname te doen besluiten?
Het is bijna zover. Maak jouw verandering vandaag nog en neem deel. Krijg jij ergens anders in onze wereld een beter voorstel met alle golfelementen en aanvullende details? Voor zover ik het weet niet daar er niemand anders dit aanbied.
Na de jaarwisseling eind 2019, hunkerde jij al naar de bijzondere momenten, die wij in het nieuwe jaar 2020 met alle deelnemers gaan beleven. Ik zie nu al jullie blije gezichtsuitdrukkingen die het verlangen van mee te willen doen laten zien. En jij? Heb jij al beslist? Wacht niet te lang want er zijn maar 6 plekken beschikbaar. 
Vol = echt vol en heb je een minimaal een heel jaar te wachten.
Dit betekent één jaar stilstand met jouw golf. Spijt en frustraties dat je niet eerder hebt beslist. Je ziet mijn inspirerende beelden en andere momenten die wij hebben beleefd in de waardevolle berichten die ik deel ter inspiratie.
Neem je besluit en zeg “ja” tegen jouw deelname aan de wereldtour 2020. Meld je aan en deel jouw persoonlijke gegevens via het aanmeldingsformulier. Ik neem zo snel als mogelijk contact met jou op om in gesprek te gaan.
Wat zijn voor jou de resultaten als je de wereldgolftour hebt ervaren? • Jij hebt dingen beleefd die je voorheen echt niet voor mogelijk hield
• Jij bent een completer mens geworden die veel betere keuzes maakt in het leven en zakelijk
• Jij bent aan alle kanten geholpen om jouw verbeteringen en belevingen van golf te hebben gehad.
• Bijzondere, heerlijke en onbekende wijnen gedronken
• Sake ben jij als drank gaan waarderen en weet jij er veel meer van.
• Je komt veel te weten over whisky
• Je eet en geniet van de meest verrassende en uiteenlopende gastronomische gerechten
• Wij hebben jou met alles geholpen waar jij behoefte aan had binnen onze services
• Jij ziet al jouw waardevolle en speciale momenten op de golfbanen en bijzondere plekken terug in het special moments boek.
• En nog heel veel meer...

GARANTIE
Het enige dat wij niet kunnen en willen garanderen zijn de “weersomstandigheden”. Wij zullen alles doen om dat waar te maken en te leveren wat voor jou wenselijk is.  Als je garanties wilt dan geven we jou die als jij aangeeft wat je van ons verwacht.  Ik, Peter Klerkx founder van Paliwigo doe er alles aan en lever altijd meer dan welke verwachting er ook bij jou is, mits ik die van te voren weet. 

Ga mee en meld je aan om deelgenoot te zijn van deze unieke wereldtour in 2020.

Jouw investering€ 99.999 excl. BTW.

Testimonial


"‘Peter is a fellow who knows how to combine golf and wine! He has global knowledge and can help your business!

Bruce Williams International Brand manager 

Veelgestelde vragen:


Vraag: Hoe groot is het aantal deelnemers? 6 personen zijn er met deze reis de gelukkigen, uiteraard ben ik er ook nog bij. De groep wordt niet uitgebreid, daar ik het belangrijk vindt dat we met dit aantal zijn om vele redenen.


Vraag: Is het nu een jaar lang golfen over de wereld? Nee joh, je mag mij wel iedere dag vragen stellen en of een contact moment ter golf support voor jou. ik heb een planning samengesteld met de 15 Topgolfbanen in Nederland waar we iedere 3 weken er dan één van spelen. Voor de internationale bestemmingen is dat gemiddeld één per maand en dan afhankelijk van de bestemming is het een, twee of max drie weken daar te zijn.


Vraag: Mag er iemand anders in mijn plaats gaan als ik niet kan? Liever niet, daar ik het groepsbelang erg belangrijk vindt. Mocht het nou echt zo zijn dat door omstandigheden het echt niet past voor jou dan kunnen we daar samen over communiceren. We lossen het samen naar tevredenheid op.


Vraag: Wat als ik net handicap 24 heb? Dan is het toch helemaal goed. Als jij het speelt is er niks aan de hand. Niet dat je een handicap van 24 op jouw handicap card hebt staan en je speelt 36 en of nog meer….. want daar wordt jij zelf ook niet gelukkig van, laat staan alle anderen deelnemers.


Vraag: Wat als ik niet voldoe aan de gestelde criteria en dan met name nog niet de juiste handicap van 24? We hebben dan een groot praktisch probleem daar je echt een vereiste van die handicap nodig hebt om op de geselecteerde golfbanen te kunnen golfen. Er is een praktische oplossing voor en dat is deel te nemen in het jaar 2020 aan het speciale “Golf support academy programma”. Hierin ga ik in een kleine groep van maximaal 6 personen met jullie aan de slag om jouw golf te verbeteren en de bewuste handicap te behalen en of als het mogelijk is een nog lagere handicap.


Vraag: Wat als ik zelf niks van wijn, sake en whisky weet? Geen enkel probleem. Zolang jij ervoor openstaat om het te proberen en te gaan leren drinken gelet op de speciale momenten is het een extra grote uitdaging om dat wel te gaan leren appreciëren. Neem van mij aan, ik weet ook nog niet alles over deze dranken net als de anderen, wat ik even aanneem.


Vraag: Hoe kan ik tijd maken om deel te nemen Iedereen heeft het “tegenwoordig” druk. Het is wel zo dat het een goede manier is om deel te nemen aan het jaarprogramma daar het direct jouw tijdsdruk en planning voor het komende jaar een andere tijdsbelasting oplevert. Jij gaat straks effectiever om met jouw tijd en gerichtere planning met tot gevolg een betere productiviteit. Jij maakt tijd en geest vrij door de inzet innovatief, creatief en gerichte inspiraties om te zetten naar jouw prive en zakelijke leven. Het is nu aan jou om “tijd en momenten” in te plannen om mee te kunnen gaan.


Vraag: Wat is de planning Peter voor het jaar 2020? Waar en wanneer ontvang jij in de planning met alle internationale bestemmingen en in Nederland samen te spelen Top 15 Golfbanen.


Vraag: Kan jouw planning ook op een andere manier worden beleefd? Wij gaan de golfbelevingsreizen en momenten in Nederland als groep aan. De planning is vooraf zo samengesteld dat afhankelijk van de (wereldse) seizoenen het beste moment wordt benut. Deelname aan het programma is een voorwaarde omdat een andere planning samenstelling in de wereld erg lastig is. In het programma van Nederland bestaat er wel mogelijk om te schuiven met data als dat de groep in samenspraak wilt mits de beschikbaarheid voor het golfen kan.


Vraag: Ik drink helemaal geen alcohol. Is het programma dan wel voor mij geschikt? Het is mijn ziens meer dan de moeite waard om het programma zeker mee te beleven. De locaties die wij aan doen zijn van zo’n inspiratie dat het niet nuttigen van de dranken geen voorwaarden is, daar ben jij als persoon natuurlijk vrij in. Het is wel een waardevolle aanvulling en verrijking om de processen en details te zien en te ervaren. De enorme passie waarmee de wijnmakers, sakemasters, de whiskykelder masters zijn of haar dingen doet.


Vragen: Zijn de degene die deelnemen alleen mannen en of alleen vrouwen of gemengd? Wie het eerst komt wie het eerst de beschikbare 6 plekken heeft. Op dit moment maak ik nu nog geen onderscheid in de samenstelling van de groep. Het zou zomaar kunnen gebeuren op korte termijn.


Vraag: Heb ik echt de 24 handicap of lager nodig? Ja dit is een harde eis. Je kan anders niet starten als die hoger is. Diverse golfbanen en ook in Nederland hebben die harde handicap eis.


Vraag: Als ik de handicap 24 nu niet wat dan? Is het dan toch mogelijk om mee te kunnen? Nee. Ik heb wel de mogelijkheid om jou te begeleiden met een ander programma met personal golf support om jouw golf te verbeteren en wel jouw handicap te behalen die gewenst is. Jij kan dan het volgende (jaar)moment de wereldtour en het jaar programma mee. Reserveren kan al wel met een aanbetaling.


Vraag: Welke 15 Top golfbanen zijn het in Nederland die we spelen? Als jij dat wilt weten, klik dan hier mijn eigen samengestelde lijst aan. Kan je nu al niet wachten? Ben je nu nog enthousiaster geworden? Niet te lang wachten om jouw plaats te bemachtigen. Als er een andere deelnemer(s) voor jou zijn dan is op basis van de beschikbaarheid wie het eerst mee kan mits aan de voorwaarden wordt voldaan. Je hebt anders een heel jaar te wachten en dat wil je toch niet?


Vraag: Is er ergens in de wereld een soort gelijk aanbod? Niet dat ik het weet. Zij hebben niet de mogelijkheid om in een aantal landen hetzelfde aan te bieden als waar wij naar toe gaan.


Vraag: Waarom heb jij er een World - Year Golf Travel Tour Experience van gemaakt en de personal golf support van een jaar begeleiding met het spelen van de Top 15 golfbanen in Nederland? Ik heb zelf bemerkt dat spelen op "vreemde" en nog onbekende Top golfbanen met een gepaste wijze van trainen een enorme boost gaf aan mijn golfspel.


Vraag: Wat gaan we met jou en de groep doen? Je bezoekt in 1 jaar wereldse bestemmingen. Er is 24/7 golf support, méér dan 85 golfbanen internationaal en iedere 3 weken spelen we op één van de 15 topbanen in Nederland met mijn personal-full service. Daarnaast vinden er bezoeken plaats aan wineries, gastronomische belevingen en unieke locaties.


Vraag: Hoe lang duurt het? Meer dan 100 golf dagen en 15 golf dagen in Nederland.


Vraag: Wanneer ga ik resultaten zien? Zodra jij deelneemt aan onze golfdagen ga jij resultaten bemerken.


Vraag: Is dit programma wel voor mij geschikt? Dat is een goede vraag. Daarom heb ik vooraf met iedere potentiele deelnemer een persoonlijk gesprek. Ik stel je hierbij diverse vragen en kan jij hetzelfde doen. Ik wil graag 100% commitment van beide partijen.


Vraag: Kan ik in gedeelten en of termijnen betalen? Dit is zeker mogelijk mits we de non-restitueerbare vooruitbetaling overeenkomen. Samen communiceren hierover wat de passende oplossing is voor jou.


Heb jij vragen die ik nu niet beantwoord heb, vraag het ze mij gewoon weg. Het is voor beiden de makkelijkste manier om te weten wat jij wilt weten en ik mogelijke bezwaren van mijn klanten heb weg te nemen.

Copyright Peter Klerkx - Paliwigo© 2020