Golf Experiences Academy

1 Oktober 2018 starten we weer met de Golf Experiences Academy (GEA)! 
Levert jouw tijdwinst en relaxter golf op Jij en max. 7 personen! persoonlijke aandacht

Inschrijving sluit uiterlijk over:

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

Nog 3 plaatsen vrij

Laat je inspireren!!!

Kingsbarns Scotland 

photo by Peter Klerkx!©

Wilt u uw plaats reserveren & of meer weten over onze products en services, klik hierboven!

Word net als ik 100% Golfer met Golf Exeperiences Academy (GEA) !

Samen inzichtelijk maken waar je nu staat met golf. Waar zijn jouw verbeteringen mogelijk en bouwen aan jouw golf.Jij speelt straks prettiger en relaxter golf. En group met gemotiveerde golfers overall personal coaching door mij.

Startdatum 1 September 2018

De 6 Masterclasses Golf Experiences Academy 

Masterclass 1 Golf Experience "your golf"

Masterclass 2 Golf Experience Course

Masterclass 1: Golf Exeperiences "Your golf" Los te volgen voor € 797,- excl. BTW✔Hoe richt je jouw ideale Golf in✔Het verzamelen van de juiste informatie
✔Hoe werkt Golf en welke facetten komen er allemaal bij kijken? ✔Het opstellen van je Golf Experiences strategie✔Hoe verhoudt Golf zich tot andere sporten?✔Welke media is beschikbaar: tips, boeken, what to watch, hot sites, magazines, welke apps.✔Ga ik spelen en of trainen?✔Hoe kan ik het optimaalste trainen✔Trends en ontwikkelingen op Golf  

Masterclass 2: Golf Experiences Course  
Los te volgen voor € 797,- excl. BTW ✔Als ik weinig tijd heb wat is goed om te doen met golf
✔Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op een golfbaan✔Wat zijn mijn hulpmiddelen die ik kan gebruiken  en inzetten met golf? 
✔Ik ga golfen op een vreemde golfbaan wat zijn absolute do's and dont's?
✔Welke inspiratie boeken, films, internet kan ik gebruiken voor dit?
✔Golfbaan strategie, hoe haal ik het optimaalste uit mijn voorbereiding en speel ik het optimaalste op de golfbaan
✔Hoe maak ik een succesvolle kalender om te golfen?
✔Webcare via de Golf Experiences Academy 
✔Community Facebook, ✔Impressies met fotos, video, aanbiedingen, evenementen, check-ins en reviews
✔Ik deel dit allemaal in het Golf Experiences Academy!

Masterclass 3 Golf Experience Short game Bunkers en Putten

Masterclass 3: Short game, Bunkers en PuttenLos te volgen voor € 797,- excl. BTW ✔Wat zijn zijn de key points voor 't korte spel? ✔The principles of the short game✔Waar kan jij je grootste winst uit halen? ✔De belangrijkste do’s en don’ts ✔Golfclubs & putter wat is passend?✔Hoe train ik het optimaalste mijn short game
✔Welke theoretische informatie kan inzetten✔Geen drie putts meer✔Up and down uit de bunker

Masterclass 4 & 5 Golf Experiences (4) Hoe golf ik op de golfbaan(5) Plezieriger en relaxter golf

2 dagen golfen op de golfbaan
Los te volgen voor € 797 ,- excl. BTWof te samen € 1449,- excl. BTW ✔Golfen op de baan is anders dan de driving range ✔Afhankelijk van vele facetten Pre shot routineetiquette, weer- en baanomstandighedenmental - mindset✔Keuzes van clubs en shotmaking✔Wat ga ik niet en wel doen op de golfbaan?✔Met welke omstandigheden en keuzes maak ik een bepaalde beslissing✔Op welke wijze is etiquette correct✔Mijn commitment aan een schot.✔Ga ik wel en of ga ik niet voor de vlag✔Ga ik voor een carry schot over de bunker of leg ik bewust op?

Masterclass 6 Golf Experience Shot making Zand en Bunkers

Masterclass 6: Shotmaking, zand en bunkersWaar: At the beach!!!Los te volgen voor € 497,- excl. BTW ✔Hoe kom ik van mijn frustraties van zand af?✔Ik wil een betere impact hebben op de bal✔Raak de bal clean, how to do this?✔Unplayable lies  en wat dan?✔Wind, weer, zee, zand, ....hit your ball!✔LOL - Plezier - Totaal andere omstandigheden!

Jouw investering € 2.749,-

Mooi meegenomen: je investering is fiscaal aftrekbaar.

Ik bied de Masterclasses ook los van elkaar aan. Uw totale investeringsbedrag is € 2749.- is excl. Btw. Als je de Masterclasses allemaal volgt zou je totaal een investering kwijt zijn van € 4337,- excl. BTW.

De Golf Experienxes Academy is veel meer dan een optelsom van Masterclasses:

BONUS 1: Je eigen Golf plan (waarde: € 1500)Je leert tussen de Masterclasses door in 2 maanden tijd je eigen Golf plan op te stellen. En ja, je krijgt huiswerk om zelf aan de slag te gaan

BONUS 2: 2 jaar lang toegang tot besloten online groepssessies (waarde: € 1200) Bovendien sta je er niet alleen voor. Je kunt na het GEA 2 jaar lang gebruik maken van mijn ondersteuning tijdens besloten online groepssessies. Jij blijft in die periode toegang houden tot het netwerk en alle belangrijke updates. Dit is niet te koop, de waarde is minstens zo hoog als die van de Masterclasses.

BONUS 3: Exclusieve Social Mediaondernemerscommunity Golf Exeperiences AcademyIk heb gemerkt dat golfers ook vaak ondernemers uit verschillende branches zijn. Door een aanvullend netwerk kan daar een enorme waarde voor elkaar ontstaan. Dat is voor mij en jullie de reden waarom ik deze community ben gestart waarin je vragen kunt stellen, brainstormen en netwerken met andere ondernemers in de GEA.

BONUS 4: Mijn boek ‘Unforgettable Golf Experiences’ (minimaal 100 pagina’s, waarde: € ...... onbetaalbaar) 
Hoe vaak, gaaf, moet je doen, van vele golfers en ondernemers die mijn fotomateriaal en concept boek hebben gezien zeggen dat ik golf gek ben. Ik ben er hard mee aan het werk om mijn eigen boek niet te verkopen. Nee,  dat gaat niet gebeuren.Het boek komt niet te koop. Dit is omdat ik dit uniek aan mijn participanten en exclusief uniek wil behouden.Het is geschreven voor de wereld van golf en zal dienen als een verbindings middel voor een groot doel waarbij de Golf Experiences Academy betrokken is!

BONUS 5: Wat dacht u de nieuwste digitale technieken! Virtual Reality Ik wil dit mijn golfers aanbieden een kijkje in de toekomst van social media middels Virtual Reality. Live mee maken hoe dat is om in een Virtual Reality wereld te zijn.De Virtual Reality toepassing kan met nieuwe digitale toepassingen en Social media worden versterkt. Integratie met de snel veranderende toekomst!

BONUS 6: Uw echte bonus .....2 proeverijen met Sake- Wijn en ChocoladesUnieke momenten daar ik mijn aanvullende experiences graag met u wil delen daar dit uw golf belevingen aan waarden aanvult!Integratie met de snel veranderende toekomst!

Wat golfers over Peter zeggen:

Een dag met Peter Klerkx golfen! Een feest! Naast het feit dat Peter een uitstekend gastheer is, veel van Golf en Golfbanen weet, is hij ook in staat je op ontspannen wijze kennis te laten maken met de Golf sport en alle facetten die daarbij horen. Het buiten-zijn, het bezig-zijn, de concentratie en het contact met andere mensen in een ontspannen omgeving heb ik als zeer bijzonder ervaren. Een nieuwe kijk en zeker aan te bevelen voor een ieder!!
Roelf Hut

Hartelijk dank voor deze verslaglegging en terugkoppeling.  Het was een prachtige golfbeleving en door de baan leer je aanmerkelijk meer dan in een kunstmatige vorm op de driving range.
Naast de heerlijke ronde heb ik erg genoten van je professionele suggesties en met name het filmpje laat in combinatie met je tips duidelijk zien waar de golfschoen wringt.
De eerste doelstelling is wat mij betreft al gehaald, namelijk dat ik weer vertrouwen heb in het stabiel realiseren van mijn huidige hcp. van 19 en misschien nog wel wat meer kan dalen.
Nogmaals dank en wat mij betreft voor een herhaling vatbaar.
Arjan van Nistelrooij

Wanneer kan ik starten?

Inschrijving sluit uiterlijk over:

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

Startdatum 1 Oktober 2018

Nog 3 plaatsen vrij

Waar gaan we beginnen? 

Dit is het adres: The Coast, Monster, Nederland

Zorg dat je erbij bent, geef, beleef en ervaar meer voor jouw golf Unforgettable Golf Experiences!