Scotland - The Highlands dat doet wat met jou als mens en als golfer!

Ik kan me nog zo goed de eerste keer herinneren dat ik bij een sterrenrestaurant heb gegeten. Dagenlang was ik er nog van aan het nagenieten. Hetzelfde had ik bij mijn allereerste keer golfen in Schotland na mijn ronde op The Old Course in St. Andrews. 


Als Schotland nu nog niks voor jou betekent, of wanneer jouw interesse nog niet is gewekt, lees dan alsjeblieft toch even door. Deze Schotland – The Highlands golf reis kan namelijk echt alléén daar worden beleefd. De reis is speciaal voor jou als golfer samengesteld. 


Ben jij die CEO, (top)manager, ondernemer of wát dan ook, maar in elk geval gek van golf (en gastronomie) en wil jij mee?


Laat de boel de boel. Laat de drukte en de stress achter. Hier in Schotland kan je loslaten en opladen. Ga mee en kom terug met nieuwe energie om jouw creativiteit, besluit- en oplossingsgerichtheid weer ten volste te benutten.


Wil jij als golfer, met een minimale handicap van 24, ja dit is echt een vereiste, de onweerstaanbare combinatie van Schotland, golf en gastronomie beleven?


Ga mee met deze Schotland – The Higlands golf belevings reis. 


Dit is golf en Schotland in optima forma. 


Deze prachtige bestemming in de Schotse Highlands is voor vele fanatieke golfers een “once in a lifetime experience”.

Ik, Peter Klerkx, ben oprichter van het bedrijf Paliwigo (Passion lifestyle wine golf). In Paliwigo komen mijn passies, kennis en kwaliteiten bij elkaar op het gebied van golf en wijn. Al het beeldmateriaal© van foto's en video's creëer ik zelf en is authentiek.

Ontdek Schotland, The home of Golf en nog véél meer

Schotland is één van mijn favoriete bestemmingen om te golfen. Verrassend genoeg zijn de wijnen ook nog eens fantastisch op de plek die ik voor deze reis heb geselecteerd. 


In deze adembenemende Schotland - The Highlands golf belevingsreis komen sport en gastronomisch genieten echt optimaal samen.


Als jij wilt golfen op één van de beste topgolfbanen en ’s werelds beste golfbestemming wilt ervaren dan is dit ’the place to be’.


Golf is er als een vanzelfsprekendheid. Een verbintenis tussen eenieder die daar leeft, woont en werkt. De Schotten zien het als enorme eer om golfers uit de gehele wereld te mogen ontvangen. Zij zijn er trots op om hun bezoekers te laten delen in het beste dat golf biedt. De enorme waardigheid én vaardigheid waarmee de ‘locals’ dit aanpakken, is één van de facetten die deze bestemming zo uniek maakt.


Schotland heeft zijn eigen golfhistorie, ’The Home of Golf’.


Geniet in Schotland van golf zoals golf bedoeld is. Op veelal natuurlijke échte golfbanen die er vaak al meer dan 100 jaar liggen. Door vermaarde Schotse golfbaanarchitecten zo gepositioneerd, dat ze perfect passen in het ruige en natuurlijke landschap. Daar waar je overgeleverd bent aan de elementen, ervaar je de sport in zijn pure eenvoud. Laat je meevoeren in deze intense beleving.


Greenkeeping is grass keeping. Het respect voor ’the game of golf’. Het vakmanschap is hier écht meesterschap. De Schotse greenkeepers bieden jou de best speelbare condities die erop links golfbanen bestaan.


Greens die géén stimp10 of hoger hebben, want als het waait dan rollen de golfballen er gewoon af.


Nee, golf is golf in Schotland. In al zijn puurheid met de gepaste eenvoud. En de complexiteit.

Want complex is het wel. Door de baan heen kom je flink wat uitdagingen tegen. 


De golfbanen liggen op zulke unieke plekken; jij waant je er als een “God in Schotland”.

Testimonial


"Het was een prachtige golfbeleving! En door de baan leer je aanmerkelijk meer dan in een kunstmatige vorm op de driving range. Naast de heerlijke golf ronde heb ik erg genoten van Peter zijn professionele suggesties. Met name het filmpje in combinatie met zijn tips laat duidelijk zien waar de golfschoen wringt. De eerste doelstelling is wat mij betreft al gehaald, namelijk: dat ik weer vertrouwen heb in het stabiel realiseren van mijn huidige handicap van 19 en misschien nog wel wat meer kan dalen. Nogmaals dank en wat mij betreft voor een herhaling vatbaar!

Arjan van Nistelrooij - Apotheker

Heb jij echte ’links’ golfbanen gespeeld?


Links golfbanen die liggen pal aan de zee, in de duinen of de laagte nabij de zee. De betreding en het spelen op de zandgronden vraagt een speciale en eigen manier van golfen.


De wind die waait over de zee, je hoort, ziet en ruikt het. Je golfballen worden in de lucht meegenomen. 


Maar hoe pak je dat aan? Sla je je bal hoog in de lucht, dan valt ‘ie bijna achter je neer. Of sla je een punch, waarbij je onder de wind je bal slaat en in de vlucht dus naar beneden drukt? Als je de wind mee hebt, speel je een “bump en run” shot, omdat je anders die golfbal echt niet gestopt krijgt op de greens. Deze details en met het lezen van de baan, het spelen met en tegen de wind, dat leer ik je allemaal tijdens deze reis.


Hoe is het voor jou om ’s morgens vroeg wakker te worden en uit jouw raam de zee met de golfbanen te zien liggen, middenin de overweldigende Highlands?


Dagen voelen echt als weken. Zou jij die heerlijke unieke Schotse ambiance willen beleven?


Uit de 550 golfbanen die er in Schotland zijn, heb ik een keuze gemaakt voor 4 bijzondere, interessante en niet zomaar toegankelijke Schotse golfbanen. Deze vier banen bieden de mogelijkheid om echte golfmomenten te beleven.   


Ga mee en meld je aan om deelgenoot te zijn van deze unieke Schotland - The Highlands golf beleving reis 2020.


Na The Masters van 9 tot 12 April 2020, is Dornoch jouw plek om golf te beleven, als op géén andere locatie in de wereld.


De Schotse, natuurlijke elementen, het gras dat op vrijwel dezelfde manier gemaaid is. Beleef bijna dezelfde speelcondities als de spelers tijdens The Masters. Okay, we spelen zonder publiek, maar dat is misschien wel zo prettig. 


Deze reis echt met enorm veel zorg samengesteld. Het is me gelukt om zowel qua golf als wijn en gastronomie het beste van het beste te reserveren.


Zo zijn de golfbanen van dit unieke arrangement alle vier van grote klasse:

Royal Dornoch staat op nummer 12 in de Top 100 Wereldlijst van alle golfbanen.

Brora op de 29e plaats in de ranking van de Top 100 met alleen Schotse golfbanen.

Tain op de 88e plek in de ranking van de Top 100 met alleen Schotse golfbanen.

The Carnegie Club is een besloten club, gerealiseerd nabij het exclusieve Skibo Castle. De golfbaan is nu al de 25e geranked met alle Top Schotse 100 golfbanen


• De unieke 5 -sterren verblijfslocatie 'The Links House Dornoch' met jouw privé suite

• De complementaire Schotse 'must do's' : een outdoor shooting, de heerlijke ‘outdoor’ lunch en bezoek aan de distillery met whisky tasting.


• Iedere dag genieten van de Schotse gastronomie met passende wijnen op onze locatie waar we verblijven.

Testimonial


‘’Peter is a great allrounder in the golf industry. He has a very wide knowledge of the game and golf courses in particular. Peter helped us out during a big corporate golf event shooting some great photos. Above all Peter has an inspiring, positive and energetic personality that can help you in a wide range of area's.’’

Hidde Verschuur, Club Manager at Eindhovensche Golf 

Wil jij het meemaken, de Schotse golf belevingsreis?

Jij gaat voor puur. Het zijn de pure details die golfen in Schotland zo uniek en speciaal maken.

 

De golfbanen liggen er vaak al meer dan 100 jaar. Door 'old school' Schotse golfbaan architecten ontworpen, zoals een Old Tom Morris die twee van onze banen op zijn conto mag schrijven. James Braid heeft de routing en details van Brora getekend. Deze golfbaanarchitecten hebben echt superieur werk geleverd. De banen zijn zonder enig grondverzet gecreëerd. Het enige dat deze golfbanen heeft gevormd, zijn de tijd en de elementen.


Madonna wist op één van de lokaties, Skibo Castle met The Carnegie Club, in het geheim te trouwen. Of ze er ook golfde, geen idee?


Spelen op de echte '’links'. Op golfbanen waar de teetijd en het moment van afslaan gewoon door ons is gegarandeerd. Zonder gedoe.


Het enige dat jij hoeft te doen is je manier van golfen aanpassen aan deze linksbanen. Daar begeleid ik je bij. Ik help jou mee tijdens onze rondes golfen.


Het ontbreekt je werkelijk aan niets. Alle details rondom het verblijf zijn tot in de puntjes verzorgd. Van jouw heerlijke, rustiek gestylde en suite met ‘quirky’ Schotse details tot de verzorging van de inwendige mens. Niets is aan het toeval overgelaten.


Na afloop van het golfen of een outdoor-dag genieten we van heerlijk ogend en geurend finger food of andere versnaperingen. Op één van de avonden is er bij het diner een speciale wijn-spijscombinatie gemaakt met een range champagnes van Joseph Perrier. Tijdens het diner vertel ik uitgebreid over dit champagnehuis uit Châlons-en-Champagne. 


Onze gastronomische momenten gaan vrijwel allemaal gepaard met passende wijnen, met mogelijk na afloop een passende whisky.

Jouw investering € 4.999,- excl. Btw.

De golf belevingsreis start op 14 April 2020.


Kan jij ook niet wachten om deze unieke plekken, het top-golf, het heerlijke eten, de wijnen, whisky en alle andere toffe extra's mee te maken?  


Meld je aan via het aanmeldingsformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Jouw voordelen van deelname:  

• Het bespaart jou enorm veel voorbereidingen, keuzestress, tijd en je hoeft helemaal NIETS te regelen. Golfbanen en tee time, transfers, vluchten, overnachtingen, eten, uitjes… alles is voor je geregeld.


• De selectie van de te spelen golfbanen is door mij gedaan op de basis van eerdere opgedane ervaringen.


• Mijn persoonlijke golf support voor de gehele Schotland Highlands golf belevingsreis, waardoor jouw golf optimaal verbetert. Het programma is dus echt veel meer dan alleen golfen in Dornoch.


• Ik geef jou tijdens het golfen feedback op fysieke, psychische, visuele, golftechnische en game details en handelingen die aandacht nodig hebben.


• Je leert golfen met veel meer aandacht. De verschillende golfbanen zullen je flink triggeren om er vervolgens een betere golfer van te worden.


• Jij doet fantastische, onalledaagse golfervaringen op. 


• Bedenk eens hoeveel uur jij op jaarbasis aan golf besteedt? Hoeveel is daarvan effectief ter verbetering en of beleving? Mag ik jou laten ervaren dat golfen zeker niet alleen “rondes spelen” is. Je gaat jouw golftijd zoveel beter benutten.


Wat zijn voor jou de resultaten als je dit hebt beleefd?

• Jij hebt dingen beleefd die je voorheen echt niet voor mogelijk hield.

• Jij bent een completer mens geworden

• Jij bent een betere golfer

• Bijzondere, heerlijke en onbekende wijnen gedronken.

• Je komt meer te weten over whisky.

• Je eet en geniet van de meest verrassende en uiteenlopende gerechten.

 • Jij ziet al jouw waardevolle en speciale momenten op de golfbanen en bijzondere plekken terug in de speciale momenten die ik vastleg met foto’s en of video’s.


Als jij besluit om deel te nemen dan zijn dit: Jouw fantastische bonussen:

• Ontvang 12 foto momenten, iedere week gedurende een kwartaal lang de inspiratie via de digitale snelweg voor jou.

• Jij ontvangt een foto van een van jouw golfmomenten tijdens de Schotland Highlands golf beleving reis , op A3 formaat geprint Forex materiaal. Hiermee heb je een mooi tastbaar en zichtbaar souvenir van de reis. 

• Ik geef een "inspirerend gastcollege in jouw netwerk over golf & wine". 

• Je ontvangt na afloop 6 speciaal voor jou geselecteerde topwijnen. 

• Je ontvangt na afloop een unieke whisky in een giftbox. 

Ga mee en meld je aan om deel te nemen aan deze unieke Schotland - The Highlands golf belevings reis 2020.

Jouw investering € 4.999,- excl. Btw.

Testimonial


‘Peter heeft twee keer onze baan en dienstverlening beoordeeld als mistery guest. Zeer aan te raden wanneer u eens “vreemde ogen” naar uw golfbaan wilt laten kijken. Een duidelijk rapport met voorgestelde acties is uiteraard onderdeel van zijn diensten. Een aanrader voor elke club.’’’

Gerd-Jan Toonen, Golf Club manager at Lochemse Golfclub

Het enige dat wij niet kunnen en willen garanderen zijn de “weersomstandigheden”.  
Als je garanties wilt dan geven we jou die als jij aangeeft wat je van ons verwacht.  Ik, Peter Klerkx founder van Paliwigo doe er alles aan en lever altijd meer dan welke verwachting er ook bij jou is, mits ik die van te voren weet.

Ga mee met deze unieke Schotland - The Highlands golf belevings reis 2020.

Jouw investering€ 4.999,- excl. BTW.

Testimonial


"Always flexible and accountable, offers his service with a creativity. It's good to have him as a business partner.’’

Yosuke Kagawa, JFC Holland

Over Peter

Golf is in mijn leven mijn “overleving” geweest. De sport heeft op zijn manier mij enorme voldoening, bijzondere momenten en plezier gegeven. Sporten biedt mij de mogelijkheid om te genieten en met anderen sportieve momenten te beleven.


Met teamsporten zoals hockey heb je met een team, wedstrijden en competitie te maken. Als je gaat mountainbiken heb je zelf te trappen en een eigen route te bepalen. Met windsurfen, wat ik ook heb gedaan, ben je afhankelijk van wind, water en surfmateriaal. Al met al veel externe omstandigheden.

Golf is een sport met een bal, een golfclub, een hole en jij slaat. 

Je speelt een friendly round of golf of je speelt tegen de elementen.  Een matchplay wedstrijd of een met alle wedstrijddeelnemers.   


Laat dat competitieve voor nu thuis.


Waar het in de Schotland Highlands golf beleving reis omgaat, wat ik je mee wil geven, is dat je intens gelukkig kunt worden van golfen met prettig gezelschap. Golf speel je op diverse wereldse plekken. Soms met anderen. Op een zeer beperkte of op een besloten privé golfbaan. Bijzondere lokaties, met golfers, die het een fantastische en heerlijke sport vinden met echte “outdoor” beleving. Ik houd ervan.

Vanuit mijn passie voor golf en wijn heb ik mij ten doel gesteld om met mijn

“Golf & Wine - Lifestyle & Business Academy” de kennis hierover toegankelijker te maken.


Ik heb vanuit mijn eigen ervaringen geleerd dat golf en wijn – in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht - juist enorm benaderbaar zijn. Om jezelf te ontwikkelen is het in bepaalde situaties zeer wenselijk dat je specifieke details van en over golf en wijn kent. 


Deze kennis juist inzetten, versterkt jouw positie zowel zakelijk als privé. Het is mijn doel om deze kennis voor iedere deelnemer toegankelijk te maken en zo inspirerend mogelijk te brengen.

Testimonial


"‘Peter is a fellow who knows how to combine golf and wine! He has global knowledge and can help you & your business!

Bruce Williams International Brand manager 

Veelgestelde vragen:

Vraag: Hoe groot is het aantal deelnemers? Maximaal 6 personen en vol = vol. Uiteraard ben ik er ook nog bij. De groep wordt niet uitgebreid. Ik kies bewust voor een kleine groep om iedereen optimaal aandacht te kunnen geven.


Vraag: Mag er iemand anders in mijn plaats gaan als ik niet kan? Liever niet, daar ik het groepsbelang erg belangrijk vind. Mocht het nou echt zo zijn dat door omstandigheden het echt niet past voor jou dan kunnen we daar samen over communiceren. Er is vast een oplossing.


Vraag: Wat als ik net handicap 24 heb? Dan is het toch helemaal goed. Als jij het speelt is er niks aan de hand. Niet dat je een handicap van 24 op jouw handicap card hebt staan en je speelt 36 en of nog meer….. want daar word jij zelf ook niet gelukkig van, laat staan de andere deelnemers.


Vraag: Wat als ik niet voldoe aan de gestelde criteria en dan met name nog niet de juiste handicap van 24?

We hebben dan een groot praktisch probleem daar je echt een vereiste van die handicap nodig hebt om op de geselecteerde golfbanen te kunnen golfen.


Er is een praktische oplossing voor en dat is deel te nemen aan mijn speciale “Golf support academy programma”. Ik begeleid een kleine groep van maximaal 6 personen en aan de slag te gaan. Jouw golf verbeteren en de bewuste handicap halen. Als het mogelijk is zelfs nog een lagere handicap.


Vraag: Wat als ik niks van wijn, of whisky weet? Géén enkel probleem. Zolang jij ervoor openstaat om het te proberen en te leren drinken. Of als jij niks alcoholisch nuttigt respecteren we dat.


Vraag: Hoe kan ik tijd maken om deel te nemen?

Iedereen heeft het tegenwoordig druk. Mijn advies: neem juist deel aan het Schotland The Highlands golf belevingsreis. Het dwingt je direct om beter te plannen en te prioriteren. Jij maak tijd en geest vrij tijdens de belevingen. Jouw creativiteit inspiraties krijgen weer een gezonde boost die je inzet voor jouw privé en zakelijke leven. Het is nu aan jou om de tijd en de ruimte in te plannen om mee te kunnen gaan.


Vraag: Kan deze Scotland Highlands golf belevingsreis ook op een andere manier worden beleefd?

Wij gaan deze golfbelevingsreis aan als een groep. De planning is vooraf zo samengesteld dat afhankelijk van het seizoen dit een goed moment is om het te benutten.


Vraag: Ik drink helemaal geen alcohol. Is het programma dan wel voor mij geschikt?

Mijn inziens is het meer dan de moeite waard om het programma zeker te beleven. De locatie(s) die wij aan doen zijn zo inspirerend. Het nuttigen van alcohol is echt geen voorwaarde om daarvan te kunnen genieten. Daar ben jij als persoon natuurlijk vrij in. Het is wel een waardevolle aanvulling en verrijking om de processen en details te zien. De enorme passie waarmee de whiskykelder masters hun dingen doen.


Vraag: Zijn de deelnemers alleen mannen, vrouwen of is het gemengd? Op dit moment maak ik geen onderscheid in de samenstelling van de groep.


Vraag: Heb ik echt handicap 24 of lager nodig? Ja, dit is een harde eis. Je kan anders niet overal starten als die hoger is. Sommige golfbanen hebben die harde handicap eis om jou als golfer toe te gelaten te worden.


Vraag: Is dit programma Schotland - The Highlands golf belevinsgreis voor mij geschikt? Dat is een goede vraag. Ik heb vooraf met iedere potentiële deelnemer een persoonlijk gesprek. Ik stel je hierbij diverse vragen en jij kan hetzelfde doen. Ik wil graag streven naar 100% commitment van beide partijen.


Vraag: Kan ik in termijnen betalen? Dit is zeker mogelijk mits we een non-restitueerbare vooruitbetaling overeenkomen. Neem even contact op, zodat we een passende oplossing zoeken voor jou.


Heb jij vragen die ik nu niet beantwoord heb, bel me gewoon op. Het is de makkelijkste manier om antwoord op jouw vragen te krijgen. Bovendien kan ik zo ook mogelijke twijfel of bezwaren wegnemen.

Voor deze organisaties en opdrachtgevers hebben wij mooie projecten en opdrachten uitgevoerd, onze producten en services geleverd.

Dank voor het lezen. Ga je mee met de Schotland Highlands golf belevingsreis?Peter Klerkx - Paliwigo© 2020+ 31 06 - 203 71 373