Nieuwsbrieven

2018

Paliwigo
Nieuwsbrief 3 maart 2018


Een nieuw golfjaar staat nu op de agenda al dan niet vol gepland met diverse activiteiten, beurzen en evenementen. Grootse evenementen of juist klein en of besloten. Bij al deze activiteiten, beurzen en evenementen wilt u natuurlijk dat uw relaties, gasten en deelnemers zich deze dag blijven herinneren als een leuke en geslaagde dag. Om de dag, activiteit, beurs, evenement òf het moment leuk af te sluiten, bieden wij u de mogelijkheid om aan uw gasten, deelnemers of relaties een speciale gift mee te geven als dank voor het in u gestelde vertrouwen.

Paliwigo heeft unieke en heerlijke handgemaakte Belgische Praline Champagne Golfballen (1/2 en hele) welke exclusief voor Paliwigo worden gemaakt in White en Dark. Een ware traktatie, smaakbeleving en “eye-catcher” welke niet mogen ontbreken tijdens uw bijzondere gelegenheid. Deze ballen kunnen in diverse variaties worden verpakt en voorzien van uw persoonlijke logo en of boodschap. Vele tevreden klanten gingen u al voor door deze unieke traktatie mee te geven aan de genodigden. Op de foto`s kunt zien wat wij in diverse variaties leveren , zelfs maatwerk voor u is mogelijk.

De Luxe 2-balls Box: Mixed White and Dark in luxe ballotinbox voorzien van mooie wikkel welke bedrukt wordt met uw persoonlijke logo of boodschap.

De Luxe 10 ½ balls Box: Mixed White and Dark in luxe box met magneetsluiting voorzien van inlay met uw persoonlijke boodschap en of logo. Onze producten worden voorzien van een wikkel, voor de ballotin en luxe box horen wij graag uw wensen en informatie met bedrijfs uitstraling qua huisstijl of persoonlijke boodschap. Wat dacht u van een passende foto? Uw gift extra waarde geven? Geef uw gift in een luxe op maat gemaakte tas met logo en aanvullende informatie, met draagkoord en of zelfs nog voorzien met uw zakelijke uitdrukking.

Unieke Wijn-Sake-Beleving Wilt u genieten van wijn? Drinken, schenken òf wilt u wijn beleven en de beleving meemaken? Als lid van het Nederlands Wijn Gilde (afd. Commanderie Het Rijk van Nijmegen) is Peter Klerkx© behalve kenner ook een enorme liefhebber van unieke en goede wijnen. Hierbij reikt zijn kennis verder dan alleen de rode, witte, rose , sparkling , unieke wijnen tot zelfs Sake, heeft Peter Klerkx© een ruime en gedegen kennis. (WSET Level Sake 3 gevolgd) Wat velen niet weten is dat Limoncello en Grappa ook een mooie aanvulling zijn voor wijnen.

Tijdens masterclasses, beurzen, events (o.a. Prowein / Vinexpo) en zijn reizen over de hele wereld, heeft Peter Klerkx© vele wijnen en Sake geproefd en vooral beleefd, maar hoe kun je wijn en Sake beleven? Tijdens een unieke proeverij zal Peter Klerkx© u uitleggen welke wijnen goed passen bij een bepaald gerecht of gelegenheid, waarom juist diè rode wijn bij dàt vleesgerecht of waarom juist niet. Welke smaken passen het beste bij elkaar en waarom? De juiste keuze zorgt voor een totale gastronomische beleving van een gerecht maar ook als aperitief moet de wijnkeuze juist zijn afgestemd op de wensen van u en uw gasten. Een hele nieuwe en relatief onbekende in onze wereld is Sake, graag neemt Peter u mee op reis door Japan met zijn verhalen, belevingen en unieke eigen impressies.

Door deze unieke beleving kunt u uw gasten de juiste en unieke door u geselecteerde dranken schenken en daarin zal uw positie ten aanzien van stijl, klasse en vooral service groeien. Behalve het schenken van deze dranken op uw locatie is het ook mogelijk deze aan te bieden als gift in een mooi verzorgde box welke uiteraard gepersonaliseerd wordt door uw persoonlijke logo of boodschap.

Draagt u uw boodschap uit met de juiste informatie en beelden? Een foto zegt echt meer dan 1000 woorden. Peter Klerkx van Paliwigo, deelt graag met u hoe hij dat voor u kan inbrengen en verzorgen. Wilt u weten hoe? Kom in contact, er zijn nog twee zakelijke plaatsen beschikbaar hiervoor, vol=vol.

Met vriendelijke groet,
Peter Klerkx
info@paliwigo.com
www.paliwigo.com
+31 6 20371373

Nieuwsbrieven

2017