Close

Dit is mogelijk, om bij het nieuwe netwerk te starten, te ervaren en te participeren. Niet iedere week, niet om de 2 weken. 

Nee, een 3 - tal events en losse momenten in het jaar. Er is een programma waarin u kan registeren en mee doen waar golf, gastronomie en persoonlijke verbinding in wordt verzorgd.

Hoe is het voor jou en vele anderen om een aanvullend en nieuw netwerk met potentiële verbinding te verkrijgen? Zou jij je willen laten inspireren? Mogen wij jou/ jullie in contact brengen met anderen? 

Genieten, Golfen, Gastrvrijheid, Beleving en Verbinden

photo by Peter Klerkx!©

The Drive Business Network

Herken jij dit? Waar is er nog echte verbinding, beleving en een persoonlijke band op te bouwen? Wat is jouw "Drive" in deze? Heb jij iets persoonlijks met golf, wijnen, gastronomie en gastvrijheid? ? Wil jij iets totaal anders? 

Paliwigo

We inspire great opportunities and a passionate lifestyle

Door deelname en participering, geven wij u een platform tijdens de events en activiteiten, om echt persoonlijke verbindingen te leggen met aanvullende zakelijke verbanden. In kleinere persoonlijke interacties leert u de mensen van de bedrijven en organisaties echt kennen. Wij durven zelfs te garanderen dat uw investeringen, tijd, inzet en financiën het waard ziin. 

Door uw participatie geeft u aan een charity doelen die per event extra waarden en aandacht krijgen. Dit geheel is afhankelijk van de servicepakketten die Paliwigo heeft aan te bieden en wij graag u in behoeften en mogelijkheden willen geven met bijzondere waarden.

Zorg dat u erbij bent, beleef en ervaar meer!

Copyright 2018 © Paliwigo photo by Peter Klerkx!©

Uw investering? Vanaf € 500,- excl. Btw. Paliwigo geeft u graag meer waarden, laat dit ervaren en neemt u mee in de verbinding en de sportieve belevingswereld. U zult versteld staan wat er aan waarden te bieden is met uw "Drive" om deel te nemen. 

Vanaf  16 juni 2018 start ons eerste event en aanvullende dagen om waarden voor u en bestaande relaties en personen te geven. Gaat u deelnemen? Wat houd u tegen? ! voor reserveren, of meer informatie kunt u contact opnemen, klik hier voor de contactgegevens

Uw persoonlijke support door Paliwigo en Peter Klerkx  geeft u en uw bedrijf/ organisatie een persoonlijk goed event en met uw gezelschap een fantastische golf dag te bezorgen welke bijdraagt aan de extra verbintenis die u wilt meegeven met uw relatie. Wat kunt u verwachten van een event en een dag met Paliwigo? Paliwigo geeft een pltaform met het event waar een echte verbinding met toegevoegde waarden wordt geboden en samen met u en uw gezelschap gaan wij dat beleven!