Kennismaking met Golf

Is dit herkenbaar voor jou?Oh golf, dat is zo'n rijke lui sport en echt voor oudere mensen. Veel te moeilijk die sport. Alleen voor zakelijke mensen. Het duurt veel te lang. Wat is golf nu echt?

Hoe zou het voor jou zijn als: Jij over alles met golf je laat informeren? Fijn om vooraf al iets te weten over golf, voordat jij naar die golfbaan, jij weet als je gaat al veel over golf.

Dit is echt mogelijk, neem deel aan het 2 uur seminar.  De kennis en informatie neem jij mee zodat jij weet wat golf is. Paliwigo geeft de informatie en introductie- seminar voor iedereen. Peter Klerkx geeft de informatie en uitleg. Jij gaat voor golf kiezen, het is te uitdagend en echt leuk!

Kingsbarns Scotland  

photo by Peter Klerkx!©

Als jij deze 2 uur seminar over golf hebt gevolgd dan weet jij de basis van en over golf. Jij weet wat termen inhouden en welke elementen erbij golf horen. Jij kan relaxed en met een gerust hart naar de golfbaan toe daar jij weet wat je ziet en beleefd op de golfbaan. Vanuit Paliwigo zal Peter Klerkx iedere vraag beantwoorden tijdens dit seminar. Alles en niks is te gek om te vragen en te bespreken tijdens dit seminar.

Laat je inspireren!

Golf is niet alleen achter een balletje aanlopen op een groene grasmat, golf is zoveel meer!

De investering voor deze seminar is slechts € 12,50 per persoon voor een 2 uur seminar, Paliwigo - Peter Klerkx neemt jou graag mee  in de wereld van golf.

Testimonials:Roel HutEen dag met Peter Klerkx golfen! Een feest!Naast het feit dat Peter een uitstekend gastheer is, veel van Golf en Golfbanen weet, is hij ook in staat je op ontspannen wijze kennis te laten maken met de Golf sport en alle facetten die daarbij horen. Het buiten-zijn, het bezig-zijn, de concentratie en het contact met andere mensen in een ontspannen omgeving heb ik als zeer bijzonder ervaren. Een nieuwe kijk en zeker aan te bevelen voor een ieder!
Arjan van NistelrooijHet was een prachtige golfbeleving!
En door de baan leer je aanmerkelijk meer dan in een kunstmatige vorm op de driving range. Naast de heerlijke ronde heb ik erg genoten van je professionele suggesties. Met name het filmpje in combinatie met je tips laat duidelijk zien waar de golfschoen wringt. De eerste doelstelling is wat mij betreft al gehaald, namelijk dat ik weer vertrouwen heb in het stabiel realiseren van mijn huidige hcp. van 19 en misschien nog wel wat meer kan dalen. Nogmaals dank en wat mij betreft voor een herhaling vatbaar!
Hidde Verschuur: Golfbaan manager Eindhovensche Golf - Relationship Manager & Business DevelopPeter is a great allrounder in the golf industry!He has a very wide knowledge of the game and golf courses in particular. Peter helped us out during a big corporate golf event shooting some great photos. Above all Peter has an inspiring, positive and energetic personality that can help you in a wide range of area's.
De introductie wordt niet op een golfbaan gegeven omdat dit alleen een kennismaking met Golf is. Wilt u dat wij bij u op locatie komen? Geen probleem, wij stemmen dit graag met u af!

Vragen:Vraag: Gaan we een golfbal slaan? Antwoord: Nee, dit is een gaaf seminar met informatie en verrassende beelden.Vraag: Is er een golfbal, golfclub en anderen golfattributen te zien en te voelen die bij golf worden gebruikt?Antwoord: Ja, diverse onderdelen brengen wij mee en laat het jullie zien en ervaren.Vraag: Kan ik mij aanmelden voor golflessen na het seminar? Antwoord: Ja, er is een speciaal arrangement beschikbaar.Vraag: Voor welke leeftijd en of publiek is de seminar?Antwoord: Voor alle leeftijden en of publiek is dit toegangkelijkVraag: Mogen we foto's en of videos maken van het seminarAntwoord: Nee, copyright bescherming. Wij willen graag echte communicatie en alle vragen beantwoorden voor jullie die deelnemen aan het seminar.Vraag: Zijn de kosten aan te merken als zakelijke kostenAntwoord: Ja, het is aan te merken persoonlijke en zakelijke kennis seminar.
Heb jij een vraag? Deel hem met Paliwigo - Peter Klerkx

Wanneer kan dit seminar beleven?

Inschrijving sluit uiterlijk over:

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

Op 27 September 2018 inloopvanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur

Nog 19 plaatsen vrij

Waar? 

Dit is het adres: Van der Valk, Bastion 73, VeenendaalNederland

Zorg dat je erbij bent, beleef en ervaar meer over golf!

Copyright 2018 © Paliwigo