Wines – Sake “Exclusive and Unique”2017-11-12T21:43:15+00:00

Wijnen

Paliwigo = Golfen & Wijnen

Exclusief geselecteerde & unieke selecties voor u! B 2 B & B 2 C

Ongekend genieten, fantastisch om te drinken en te geven.

Unforgettatble Wine Experiences krijgt een totaal andere dimensie met deze wijnen.

Inzetbaar voor gastronomische afstemming, nieuwe smaakervaringen, inspiraties, verbindingen en voor een ieder die iets met wijnen en of golf wil beleven.

Paliwigo brengt Golfen & Wijnen-Sake bij elkaar
“speciaal” voor u geselecteerd!

Peter Klerx , managing & creatieve director van Paliwigo, heeft al meer dan 25 jaar een enorme passie voor wijnen en sinds 5 jaar is die passie uitgebreid met Sake. Als lid oa. van het NWG (Nederlandse Wijn Gilde) en het EGTMA (European Golf & Travel Media), bezoekt hij Masterclasses, beurzen, events en proeverijen in Nederland en buitenland, Vinxepo (Bordeaux, Frankrijk) en Prowein (Düsseldorf, Duitsland).

Peter ervaart dat bij vele golfbanen de Wijn-Sake kaart(beleving) te wensen overlaat. Kwaliteit, diversiteit, keuze mogelijkheid en prijzen zijn niet voldoende service gericht voor de gasten/golfers die dat verwachten.

Hij heeft zich tot doel gesteld dat “Wijnen” & “Sake” beschikbaar komen als aanvullende service en de gastvrijheid versterken, die klanten op golfbanen & restaurants willen ervaren. Er zijn vele persoonlijke en technische keuzes te maken. Wijnen & Sake & Golfbanen, het is een hele uitdaging, daar er veel variaties en smaken zijn in onze wereld.

Giftboxes – Wijnen – Grappas – Sake en Meer Bestellen? Klik hier!
Sake Bestellen? Klik hier!

Paliwigo = Opdrachtgevers = Genot

Super verzorgd, met grote service geleverd, wijnen en chocolade in december 2016 en maart 2017!

Paliwigo heeft er alles aangedaan en in het werk gesteld om voor onze klanten de wijnen en chocolade met zorg te leveren.

Een nieuwe smaak sensatie en dank!

Shirley Leininga, Shirlz

Meer dan een goede service! Voor wijnen en chocolate golfballs

Voor de golfdag van Dela, op 23 juni 2017, heeft Paliwigo Peter Klerkx, de verwachtingen en service meer dan waar gemaakt. Peter heeft door zijn aandacht en flexibele houding dat verzorgd waar wij van Dela waarden aan hechten. Kort om, niks op aan te merken!

-Betty Liebregts, Dela

Een waar genotsmoment voor onze charity golfdag de wijnen van Paliwigo!

Superkatten, July 2017, Charity Golf Event, Look Booden